Bodrum Gündem

Rakiplerine Net Cevaplar

05.03.2014
0
A+
A-

“Kamplaşma ortamlarından, iftiradan besleniyorlar, biz ilkleri yaparken siz neredeydiniz?”

Rakiplerine Net Cevaplar

Başkan Mehmet Tosun, hafta sonu MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi’nde bir araya gelen vatandaşlara seslendi.

Bodrum Gündem/4 Mart 2014

MHP’nin seçim iletişim merkezinde geçtiğimiz hafta başlattığı “Çadır Partisi” bu hafta da yoğun bir katılımla sürdü. Pazar günü, Gümbet Kavşağı’ndaki Seçim İletişim Merkezi’ne gelen tosun başkan rakiplerini yanıtladı (15)vatandaşlar, beraberlerinde hazırladıkları yiyecekleri de getirerek, gönüllerince eğlendiler. Grup Derman’ın canlı performansıyla birlik ve beraberlik içerisinde eğlenen vatandaşlara MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun da eşlik etti.

Çadırla toplanan vatandaşlara seslenen Başkan Mehmet Tosun, “Bizim size olan sevgimiz, sizin bize olan sevginiz işte bu! Buradan, diğer siyasi partilerinin adaylarının bir anlam çıkarmasını rica ediyorum” dedi.

Seçim kampanyası süresince defalarca yanlışlığını vurguladığı dedikodu siyaseti ve karalama kampanyaları ile haksız eleştirilere karşı net konuşan Başkan Mehmet Tosun, “Son dönemlerde ‘inşaat belediyeciliği’ diye bir tanımlama çıkardılar arkadaşlar. Konacık Belediyesi sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetlerini Konacık Halkı ile tanıştırdı, ilkleri yapan bir belediye, siz neredeydiniz?” diye sordu.

tosun başkan rakiplerini yanıtladı (13)Kamplaştırma Çabalarına Dikkat Çekti…

MHP’yi, kendisini ve ekibini karalama yarışına girenlerin farklı yollara başvurduğunu ifade eden Başkan Mehmet Tosun, cheap methocarbamol “Asla ve asla gençlerimizi ve sizleri, sokakta kamplaşma ortamına çekmek isteyenlere inanmayın arkadaşlar. Onlar o kamplaşma ortamlarından, hizmet etmeyerek iftiradan besleniyorlar. Biz tam tersine Bodrum için çalışacağız, üreteceğiz.” diye konuştu.

Başkan Mehmet Tosun, kararlı ve net bir üslupta yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bizler Bodrumlu bir hemşehriniz olarak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak, bulunduğumuz noktaya karış karış, gece gündüz çalışarak, halkımızın desteğiyle sokaklardan geldik, siz nereden geldiniz?” buy Indocin

Espriyle Karışık Eleştirdi…

Başkan Mehmet Tosun, zaman zaman mizaha da başvurarak, konuşmasında esprili eleştirilerde de bulundu. “Seçimler güzel bir şey, demokrasi güzel bir şey, seçimlerin sayesinde totemlerde de olsa vatandaşımız kendilerini görüyor arkadaşların” diyen Başkan Mehmet Tosun, “Sizden başka kimseyle irtibatımız yok. Biz Bodrum Halkı’na, Bodrumlu hemşehrilerimize, onların yüksek algısına ve sandıktaki seçeneğine güveniyoruz” dedi.

tosun başkan rakiplerini yanıtladı (17)Ayak Oyunlarından Bahsetti…

Seviyesiz ve etikten uzak bir siyasi anlayışla karşı karşıya olduklarını ifade eden Başkan Mehmet Tosun, “Bizleri tartışma ortamına çekmek istiyorlar, kavga ortamına çekmek istiyorlar, 12 Eylül öncesinin kamplaşma ortamına çekmek istiyorlar. Arkadaşlar 12 Eylül’ün üzerinden 34 sene geçti. O günleri biz, ancak ve ancak kötü bir anı olarak şu anda yad ediyoruz. Bu salondaki hiçbir arkadaşım kavgaya tenezzül etmez arkadaşlar, biz onlarla sandıkta yarışacağız” dedi.

“Sığındıkları Tek Şey Genel Seçim Havasına Sokmak”

Başkan Mehmet Tosun, zaman zaman alkışlarla, zaman zaman tezahüratlarla kesilen konuşmasını şöyle sürdürdü: “Onların tek sığındığı, bu seçimleri genel seçim havasına sokmak. Cumhuriyet ve Atatürk üzerinden siyaset yapıyorlar. Cumhuriyet’e de, Atatürk’e de onlardan fazla sahip çıkıyoruz. Şundan da hiç endişeleri olmasın; ben Ege Bölgesi’nde, Bodrum’da dünyaya gelmiş bir arkadaşınızım. Milliyetçiyim, ülkemi ve vatanımı seviyorum. Sağ olduğum sürece ne camilerimizin minaresindeki ezanı susturabilirler, ne de ay-yıldızlı bayrağımızı göklerden indirebilirler” dedi.

Tosun’un konuşması sırasında salondan sık sık “Gençlik seninle, Atatürk’ün izinde…”, “En büyük başkan bizim başkan” “Bodrum’un başına Tosun gelecek” gibi tezahüratlar yükseldi.

“Mehmet Tosun Marşı” Proscar without prescription

Başkan Mehmet Tosun’un konuşmasının ardından, gençlerle birlikte, MHP Yalıkavak Kadın Kolları Başkanı Sema Özerman’ın kaleme aldığı “Mehmet Tosun Marşı” adlı şiir seslendirildi. Başkan Mehmet Tosun, “Yaşam biçimimi anlatmış” dediği şiir için teşekkür ederken, hanımları Kadınlar Günü sebebiyle, 8 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de Seçim İletişim Merkezi’ne düzenlenen etkinliğe davet etti, hanımlarla “Harmandalı Zeybeği” oynadı.

Yalıkavak Kadın Kolları Başkanı Sema Özerman’ın Mehmet Tosun için yazdığı şiir şöyle;

Gökte uçan kuşlarla,
Yerde karıncalarla,
Sokakta çocuklarla,
Anlaşır Tosun Başkan.

Bakkalı, manavıyla,
Kasabı, çarşısıyla,
Genciyle, yaşlısıyla,
Dertleşir Tosun Başkan.

Ankara, İzmirlisi,
Yabancısı, yerlisi,
Laz, Alevi, Çerkezi,
Seninle Tosun Başkan.

Yürüdüğün yollarda,
Her adımda, her taşta,
Bodrum’da olan başta,
Sen varsın Tosun Başkan.

Ortakent, Gümüşlük’te,
Gündoğan’da, Bitez’de,
Bodrum içi, merkezde,
Öndesin Tosun Başkan.

Gürle de çıksın sesin,
Yalıkavak dinlesin,
Vur masaya inlesin,
Yumruğun Tosun Başkan!

Turgutreis, Mumcular,
Göltürkbükü bize dar,
Yarımada, tüm diyar,
Geliyor Tosun Başkan!

Kılavuza gerek yok,
Güzel oldu her durum,
Arkandayız tüm Bodrum,
Sen yürü Tosun Başkan.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.