Bodrum Gündem

Gelenekten, Geleceğe

09.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası 26.Genel kurulu Gümbet Binnaz Karakaya kapalı Spor Salonunda yapıldı. Erdoğan Başeymez ve Okan Kavak’ın aday olduğu seçimde Başeymez 1.378 oy ile başkanlığa seçildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-8 Mart 2014

46 yıldan bu yana başkanlığı sürdüren rekortmen başkan Mustafa Danacı’nın aday olmadığı Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası 26.Genel Kurulunda Erdoğan Başeymez ve Okan Kavak esnaf odası erdoğan başeymez (23)başkanlık için yarıştılar. Seçme ve seçilme hakkı olan 4 bin 880 üyenin çağrılı olduğu 26.Genel Kurul Gümbet Binnaz Karakaya kapalı Spor Salonunda sabah 11:00’de başladı. Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız Divan Başkanlığına seçildi. Saygı duruşu ile başlayan genel kurul başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, denetim kurulu raporlarının okunması ve müzakeresi, bilanço gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi ile devam etti.

Başkan Adayları konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verirken, 46 yıldan bu yana başkanlığı sürdüren Mustafa Danacı’ya onur Plaketi takdim edildi. Mustafa Danacı oldukça duygulandı.

Seçim Sakin Bir Ortamda Geçti…

Sabah erken saatlerde üyelerin salona gelmesi ile hareketli bir ortam oluşmasına karşın, seçim gün boyu sakin bir şekilde geçti. BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı’da Esnaf Odası Genel Kuruluna gelerek Mustafa Danacı’ya bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken başkan adayları Başeymez ve Kavak’a başarılar diledi. Esnaf Odası seçimlerine, siyasi parti başkanları ile yerel seçimlerde başkan adayları sadece çelenk gönderdiler.

Yüzde 50 Katılım… generic Lithium

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası 26.Genel kurulunda 4 bin 880 üyenin 2 bin 228’i oy kullandı.

1.Sandık; Başeymez 287, Kavak 71 oy

2.Sandık; Başeymez 224, Kavak 125 oy

3.Sandık; Başeymez 183, Kavak 114 oy

4.Sandık; Başeymez 166, Kavak 95 oy

5.Sandık; Başeymez 146, Kavak 112 oy

6.Sandık; Başeymez 129, Kavak 113 oy

7.Sandık; Başeymez 132, Kavak 118 oy

8.Sandık; Başeymez 127, Kavak 89 oy

Toplam oyların 1,378’ini alan Erdoğan Başeymez başkanlığı kazanırken, Okan Kavak 842 oy aldı.

Erdoğan Başeymez Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor;

BAŞKAN buy Retin-A online

Erdoğan Başeymez,

YÖNETİM KURULU

Ali Denizkıran

Mehmet Kurutaş

Mehmet İşbilir

Aşkın Yılankaya

Osman Yetgin

Mehmet Aker

Şükrü Gözütok

Ecder Özkoca

Alican Akalan

Mesut Cenikli

DENETİM KURULU

Ahmet Uçan

Yücel Kocair

Ali Karakurt

esnaf odası erdoğan başeymez (12)Abartılı Sevinç Gösterisi Yok…

Erdoğan Başeymez ve Yönetim Kurulu üyeleri seçim sonuçlarının belli olması ile birbirlerini tebrik ederken önce rekortmen başkanın elini öptüler. Daha sonra iki aday bir araya gelerek Bodrum esnafı için hep birlikte çalışacakları mesajını verdiler. Davul ve zurnacılara da müdahale eden Başeymez “Abartılı sevinç gösterilerine gerek yok” dedi. Başeymez’in bu tavrı üyelerden olumlu tepki aldı.

mustafa danacı 1Babam Kadar Sevdiğim Başkanım…

Başkanlığa seçilen Erdoğan Başeymez yaptığı açıklamada Bodrum iş hayatının ve ekonomisinin en önemli temel taşlarından olan biz küçük esnaf ve sanatkarlarımızın bu gün burada birlik ve beraberlik duyguları içerisinde toplanmasından dolayı herkese teşekkür ettiğini belirterek “8 yıldan bu yana  gururla sürdürdüğüm bu kutsal görevde benimle birlikte çalışan manevi desteklerini esirgemeyen her zaman yanımda olan yönetim kurulu arkadaşlarıma ve babam kadar sevdiğim değerli başkanım sayın Mustafa Danacı’ya da ayrıca teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Bodrum esnaf ve sanatkârlar odası ailesi içinde geçirdiğim süre içerisinde edinmiş olduğum bilgi birikim ve tecrübeler ışığında yönetim kurulunda görev alan asil yedek ayrımı yapmadan tüm arkadaşlarımla beraber esnafımıza ve Bodrum’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

esnaf odası erdoğan başeymez (10)Geleneklere Bağlı Olarak Geleceğe Taşıyacak…

Hiç ayrım yapmadan şeffaf, dürüst ilkeli bir yönetim anlayışı içinde hizmet etmeye hazır olduklarını belirten Başeymez, Bodrum esnafının yararına olacak her türlü çalışma ve etkinliklerin içerisinde olacak, esnafını mağdur etmeyen, çözüm üreten, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çözümü için mesai harcayacaklarının sözünü verdi. Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Bodrum Endüstri Meslek Lisesi ile ilgili olarak projenin devam edeceğinin bilgisini veren Erdoğan Başeymez Odamız 2014 yılı çalışma programına alınarak üst kuruluşumuzun da müsaadeleri ile Konacık beldesinde adımıza tahsis edilen hazine arazisinde yapmayı planladığımız projesi Milli Eğitim Müdürlüğümüzce çizilmiş olan Endüstri Meslek Lisesi projemizi de üyelerimizin desteği ile hayata geçirmek ve açılışını hep birlikte gururla yapacağımız bir okulu daha Bodrum’a kazandırmak en öncelikli hedefimiz olacaktır.  Bundada hep birlikte çalışarak başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Geçtiğimiz dönem esnafımızın hizmetine sunmuş olduğumuz  web sayfamız üzerinden üyelerimizin işyerlerinin tanıtım ve reklamı için esnaf rehberi sayfamızı oluşturarak odamıza kayıtlı üyelerimizin işletmelerinin reklamını ve tanıtımını ücretsiz yapabilmeleri sağlayacağız.” Dedi.

Dapoxetine online esnaf odası erdoğan başeymez (9)Başeymez’in Felsefesi Gelenekten Geleceğe…

“Şahsım ve yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımın daima öncelikli amacı, siyasi bir amaç gütmeyen, kaliteli, tarafsız hizmet vermeye devam eden, her alanda ve ortamda üyesinin hakkını arayan bir oda yönetimi olmaktır. Biz odamızı yönetim kurulumuzla değil, bütün Bodrum ile birlikte yönetmeye geliyoruz. Diyen yeni Başkan Başeymez için geleneklerine bağlı olarak, esnaf odasını geleceğe taşıyacak bir başkan olacağı bekleniyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.