Bodrum Gündem

Biz Büyüklerimize ‘KOCAMANLAR’ Deriz

29.03.2014
0
A+
A-

order Premarin online Bodrum belediye Başkanlığı tarafından Eylül ayında hazırlıkları başlayıp, Kasım ayında başlatılan ‘Büyüklere Saygı Projesi’ Bodrum ve köylerinde sona erdi.

purchase Lamisil online Bodrum Gündem/29 Mart 2014

Tespit çalışmalarıyla başlayan hazırlık dönemi ardından Mart ayı sonuna kadar Bodrum ve bağlı köylerinde 1053 hanede 75 yaş ve üstü 1235 büyüğe ulaşılarak ziyaret edildi.

kocamanlar11Bodrum Belediyesi personelinin yanında Bodrum Belediyesi Sağlık Görevlileri’nin de yer aldığı ziyaretlerde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un her zaman kendilerinin yanında olduğunu ileten mektubu kendilerine ulaştırılırken proje kapsamında gezilen 20 köyün adına özel olarak hazırlanan takvimler de ‘Kocamanlar’a hediye edildi.

Bodrum Belediyesi’nin büyüklerine duyduğu saygıyı ifade eden proje kapsamında gerek sağlık gerekse imkansızlıklar sebebiyle acil ihtiyaç sahibi haneler tespit edilerek tüm destek sağlandı ve kendileri tekrar ziyaret edildi.

Yerel seçimlerin hemen ardından Bodrum Yarımadası genelinde yeniden tespitler yapılarak proje sürdürülecek, tüm büyüklerle doğrudan temas kurularak gereken destekler kendilerine sağlanacak.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon projeyle ilgili yaptığı açıklamada “Biz büyüklerimize ‘Kocamanlar’ deriz.’’ dedi.

Başkan Mehmet Kocadon şunları söyledi; albuterol price “Büyüklerimiz bizim en değerlilerimiz. Çünkü Bodrum’u Bodrum yapan onların gayretleridir. Onların medeni yapıları olmasa bugün Bodrum bu değere sahip olmazdı. Biz onlara bu yüzden ‘Kocamanlar’ deriz. Bu çok özel bir saygı ifadesidir. Onlar görevlerini yapıp köşelerine çekilmiş olabilirler ama biz onların kendilerini yalnız hissetmelerine izin vermeyeceğiz. Her zaman onların yanında olacağım ve bu çalışmamız Yarımadamız genelinde de yayılarak sürecek.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.