Bodrum Gündem

ÇYDD’nin 23 Şenliğinde Çocuklar Doyasıya Eğlendiler…

25.04.2014
0
A+
A-

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesinin bu yılki 23 Nisan Şenliği her yaştan çocuğun doyasıya eğlendiği birbirinden güzel etkinlikle kutlandı.

generic Valtrex Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem  25/04/2014 buy Plavix online

ÇYDD Bodrum Şubesinin  geleneksel hale gelen ve bu yıl 18.si  düzenlenen 23 Nisan şenliği Bodrum İskele meydanında yapıldı. Şenlikte  çeşitli okullardan gelen öğrencilerin hazırladıkları gösteriler, palyaçonun sihirbazlık gösterisi, canlı müzik performansları ve  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinin gözetiminde küçüklerin kilden heykel çalışmaları görülmeye değerdi.

Saat 13:00 de müzisyen  Soner Güngör’ün klavye eşliğinde seslendirdiği şarkılarla başlayan etkinlikte sırasıyla  sanatçı Zaliha Özgen yönetiminde  ve gitarist Mustafa Çırıka eşliğinde ÇYDD Çocuk Birimi Korusu 8 şarkı seslendirdi. 23 Nisan şenliğinin devamında  Burçak Işımer Dance Of Blue Bale Stüdyosunun bale, Işıltı Spor Klübü Junior Dans Grubu rock’ın rool gösterileri ve Türkay Türk isimli öğrencinin hızlı Kerimoğlu oyunu  ile Bodrum Çocuk Korosunun seslendirdiği şarkılar meydanda bulunan vatandaşlar ve turistlerce büyük beğeni kazandı.

ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, 23 şenliğinde yaptığı konuşmada özellikle 18 yıldır geleneksel hale gelen şenliğe katkı veren ve sponsor olan kurumlara tek tek teşekkür etti. Saraçbaşı daha sonra ÇYDD genel merkezden gelen  “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuklara Açık Mektup” başlıklı bir mektup okudu. ÇYDD Bodrum Şubesinin 23 Nisan Şenliklerinde bu yıl ilk olarak şehir dışından Urla’dan Asiye Hüseyin Akyüz Bilim ilk ve Ortaokulundan 23 kişilik bir misafir öğrenci gurubu da yer aldı. Öğretmen Nursema Esgin ile birlikte şenliklere katılan okula daha önce ÇYDD Bodrum Şubesi Hasat Şenliği kapsamında okula zeytin fidanları hediye etmişti. Öğrenciler bu yıl okul bahçelerinde bulunan zeytinleri toplayıp yağlarını sıktırarak elde etikleri iki yüz liralık geliri ÇYDD ve LÖSEV’e bağışladılar. cheap Paxil

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Meltem Ulusoy dedi ki:

    Her şey çocuklar için. Çok daha güzel günlerde bayramları hep birlikte bayram tadında kutlamak için.