Bodrum Gündem

Sondan Sonra…

Sondan Sonra…
25.04.2014
0
A+
A-

Bodrum Sahnesi organizasyonuyla 25 Mayıs 2014 Pazar 20:30’da Emre Kınay ve Ahu Türkpençe’ nin oynadığı Sondan Sonra tiyatro oyunu Bodrum belediyesi Nurol Kültür Merkezinde Bodrumlu tiyatroseverlerle buluşuyor.

Bodrum Gündem Haber 25/04/2014
On altı yaş sınırı bulunan Sondan Sonra isimli tiyatro oyununu buy Ventolin no prescription Buy Fluoxetine Dennis Kellynin yazdı, Emre Kınay yönetti.

Oyun; sığınaktaki iki insanın; Mark (Emre Kınay) ile Louise (Ahu Türkpençe) korkunç nükleer saldırıda , binaların çöküp, herkesin öldüğü, her yanı radyoaktif toz bulutu kaplanan 11 Eylül saldırısı ile gelişen terörizm paranoyası ve bu olayla birlikte artan faşizan eğilimleri anlatıyor.
Dennis Kelly’nin bu çarpıcı oyununda iki temel konu işleniyor: Dünyada özellikle ABD’de 11 Eylül saldırısı ile gelişen terörizm paranoyası ve bu olayla birlikte artan faşizan eğilimler; Güç kullanarak demokrasiye kavuşturma çabası ; ya da bir erkeğin gücünü kullanıp bir kadını elde etme mücadelesi.
“İyilik adına gücünü kullanmak toplumsal ya da bireysel süreçte faşizmi yaratır” Sondan Sonra isimli tiyatro oyunu ile ilk kez 2005’te Londra’da Bush Theatre’da, sonra çeşitli ülkelerde oynandı. Ve halen de bir çok ülkede oynanmaya devam ediyor.

“SONDAN SONRA”

Yazan :                                   Dennis Kelly order Lasix

Yönetmen :                            Emre Kınay

Çeviren :                                Füsun Günersel

Dekor Tasarım :                    Kemal Göylüler

Işık Tasarım :                        Emrah Keskin

Müzik :                                   Mert Canka

Müzik :                                   Engin Hızarcı

Yönetmen Yardımcısı :        Derya Oyanay Sungu

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.