Bodrum Gündem

Global Run 2014’te Herkes Bodrum’a Koştu…

28.04.2014
0
A+
A-

Bu yıl Bodrum’da  ilk olarak ” Herkes Bodrum’a Koşuyor” sloganı altında düzenlenen  Global Run 2014 yol yarışması sona erdi.

Indocin online Plavix buy online Premarin 0.625mg Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 28/04/2014

56 ilden 790 sporcunun katıldığı yarışma Gemi Yanaşma İskelesinde start aldı.  Atatürk Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi Tepecik Camii, Denizciler Derneği, Barlar Sokağı ve Halikarnas Disko güzergahında üç tur olmak üzere toplam 15 km üzerinden yapılan yarışmaya Bodrum’da yaşayan veya tatile gelen Amerikalı, Fransız ve Belçikalı sporcularda katıldı.

Atletizm Federasyonu ,  Bodrum Belediyesi , Arkas Turizm ve Seyahat Acentesi A.Ş. ve Antrenman Yap organizasyon iş birliği ile gerçekleşen yarışmaya  İki hafta önce İngiltere’de yapılan Londra Maratonuna katılan engelli milli maratoncular Yavuz Şap ile tekerlekli sandalyedeki Nihat  Demir de katıldı.

Global Run 2014 yarışmanın genel klasmanında birinciliği erkeklerde milli atletlerden Bekir Karayel, kadınlarda ise  Hacı Köylü kazandı. Yarışmadan sonra düzenlenen ödül töreninde kategorilerinde ilk üç dereceye giren sporculara gemi ile  Karayipler ve Avrupa seyahati, 4 günlük İstanköy ve Samos seyahatleri , İphon5 , İpad ve Nike Airmax koşu ayakkabıları verildi. Yarışa katılan ve parkuru tamamlayan   herkese ise anı madalyası ve başarı belgesi verildi.

Blobal Run 2014 yarışları Bodrum ayağında dereceye girenlere ödülleri Global Liman İşletmeleri CIO’su Saygın Narin, Bodrum Liman İşletmeleri Müdürü Gonca Uygun ve Bodrum Belediye Meclis Üyesi Mehmet Melengeç tarafından verildi.

Yarışmadan elde edilen gelirin tamamının Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlandığı açıklandı. Yarışmaya katılanlar Bodrum Panosu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

BODRUM GLOBAL RUN

27 Nisan 2014.

Kategori Sonuçları

Erkekler 18 – 30

Ahmet ÖZREK

Kenan YALCIN

Veysel Yıldırım

Kategori Sonuçları

Erkekler 18 – 30

Erdem KILIÇ

Kadir BALKAN

Cihan SAYMAZ

Kategori Sonuçları

Erkekler 31 – 40

Ali  SARIMAN

Ozan DAVAS

Cihad  AKANSU

Kategori Sonuçları

Erkekler 31 – 40

Micheal JONES

Sait KURŞUNCU

İbrahim DOLAŞAN

Ahmet VAROL

Kategori Sonuçları

Erkekler 41 – 50

İsmail Önder ÜNAL

Mehmet KOYUNCU

Osman ERYILMAZ

Kategori Sonuçları

Erkekler 51 – 60

Asım ÇETİN

Soli ABUAF

Elıa PESO

Kategori Sonuçları

Erkekler 51 – 60

Yusuf BENER

İlhami ÖZER

Bülent DENİZLİ

Kategori Sonuçları

Sezin ERGENE

Ayse Beril BAŞLIGİL

Serian SOLAK

Kategori Sonuçları

Zeynep

Filiz DEMİROĞLU

Gülten ÖZDEM

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.