Bodrum Gündem

BESİAD Üyelerine Ayrıcalık

10.05.2014
0
A+
A-

BESİAD geleneksel Perşembe toplantısını LVZZ Otel’de gerçekleştirdi. Başkan Engin Ali Kaplan geçtiğimiz hafta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde “Akademiden Kariyere” projesi ile ilgili bilgiler verirken, BESİAD üyelerinin ayrıcalıklıklar kazanması için çeşitli anlaşmalara da imza atıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-9 Mayıs 2014

Bodrum’un önemli STK’larından birisi olan BESİAD geleneksel Perşembe toplantısını LVZZ Otel’de gerçekleştirdi. Bodrum ekonomi ve sosyal yaşamında önemli projeleri ardı ardına IMG_9544yaşama geçiren ve özellikle BESİAD üyelerine bir çok ayrıcalıklar kazandıran anlaşmalara da imza atıyor.

Başkan Engin Ali Kaplan geçtiğimiz günlerde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde BESİAD Kadın Komisyonu öncülüğünde düzenledikleri seminer ve Brand Viagra 100MG Cheap metoclopramide “Akademiden Kariyere” price of doxycycline projesini BESİAD üyelerine anlattı. Bu proje ile sadece Bodrum için değil Muğla geneline yaygınlaştırmayı hedeflediklerini kaydetti.  Akademiden Kariyere projesine Muğla Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesi ve İş Kurumu tarafından büyük destek verildiğini ifade eden Başkan Kaplan, “Beklentimizin çok üzerinde bir katılım vardı. Bu proje, ilimizin üniversitesinde okuyan öğrencilerimizin iş hayatına kazandırılmasını amaçlayan bir proje. Tabii ki bir takım teknik altyapılar oluşturuldu. Protokoller hazırlandı. Bodrum CV’de Muğla Üniversitesi’nden başvurular için ayrı bir veri tabanı oluşturuldu. Bir diğer taraftan da karşı veri tabanı oluşturulması hedefleniyor. Öncelikle Bodrum ve daha sonra tüm ilçelerden bu veri tabanına katılım olacak. Dün tanıtımı yapılan projemize daha şimdiden 100 başvuru aldık” dedi.

IMG_9548USTALIK BELGESİ EĞİTİMLERİNE DEVAM…

2015 yılından itibaren birçok sektör için ustalık belgesinin mecbur olacağına dikkat çeken Başkan Kaplan bu güne kadar çeşitli sektörler için eğitimler verildiğini söyledi. Başkan Kaplan  “Bu belge olmadığı takdirde hem işyeri ceza alacak, hem de bireyler işsiz kalabilecek. BESİAD olarak biz ilk adımı, inşaat teknolojileri alanında attık. İnşaat sektörünün tüm alanlarında eğitim ve ustalık belgesi edindirmeye yönelik başlattığımız proje, Bodrum Kaymakamlığı himayesinde gerçekleşiyor. BODTO, İnşaat Mühendisleri Odası ve Halk Eğitim Müdürlüğü de paydaşlarımız oldu. Çok önemli bir problemi BESİAD olarak çözmüş olacağız. Sıra diğer sektörlerde” dedi.

IMG_9571BESİAD ÜYELERİNE AYRICALIK SAĞLAYAN ANLAŞMA…

LVZZ Otel’de gerçekleşen BESİAD geleneksel Perşembe toplantısında, üyelerine bir çok konuda ayrıcalıklar sağlayan bir anlaşmaya da imza atıldı. BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, geçmiş dönem BESİAD Başkanı Cenk Sezgin’ini de, imza atılırken masaya davet etmesi dikkat çekti.  Özellikle Shell akaryakıt ve yemek konusunda üyelerine BESİAD üyelerine ayrıcalık yaratacak olan Multunet Kart anlaşması, Multinet Bölge Müdür Yardımcısı Zeynep Özlem Karaküçük ile BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan tarafından imzalandı. Multinet yetkilileri BESİAD üyelerini tek tek ziyaret ederek anlaşmalar yapacağının bilgisini veren Multinet Bölge Müdür Yardımcısı Zeynep Özlem Karaküçük indirimden faydalanabilmek için BESİAD üyelerinin hiçbir kota zorunluluğu olmadığını da kaydetti.

BESİAD Perşembe toplantısıLVZZ Otel’in lezzetli yemekleri ve sunumu ile Bodrum Gündemi ve başlayan yaz sezonu ile ilgili sohbetler yapılırken, önümüzdeki günlerde Bodrum halkı ile BESİAD üyelerinin bir araya geleceği “İş Tanıtım Günleri” düzenleneceğinin bilgisi de verildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.