Bodrum Gündem

Soma’nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı

Soma’nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı
23.05.2014
0
A+
A-

Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle Soma’da hayatını kaybeden emekçilerin çocuklarına eğitim bursu sağlamayı hedeflemektedir.

soma_felaketi_15mayıs2014 (11)Bu kapsamda, öğrencilerin eğitim giderlerini karşılamak üzere bir kampanya başlatmıştır. Türk Eğitim Derneği, başlattığı bu eğitim seferberliğiyle tüm Türkiye’yi bağış yapmaya davet etmektedir.*

Türk Eğitim Derneği, kendi öz kaynaklarından da aktarım yapacağı bu nakdi yardımın yanı sıra TED Eğitim Gönüllülerine de görev çağrısında bulunmuştur. Bu çerçevede, acılı ailelerimize psikolojik ve eğitimsel (kitap, kırtasiye yardımları, gönüllü öğretmenlerce ders verilmesi) desteklerde bulunulacaktır.

Sadece evlatlarımızın eğitiminde kullanılmak üzere toplanılacak tüm bağışlar,
öğrencinin velisine TED Burs Sistemi dahilinde bir ödeme planıyla teslim edilecektir.

*Türk Eğitim Derneği, kamuya yararlı dernek statüsünde faaliyet göstermekte olup, yapılan tüm bağışlar için bağış makbuzu kesmekle yükümlüdür. Bu makbuzlar, firmalar için vergi muafiyeti sağlamaktadır. Bu kapsamda kampanyaya ilişkin yasal mevzuat uygulanmaktadır.  buy Valtrex online Paxil online order Ventolin Yapılacak Bağışlar için herhangi bir alt sınır bulunmamaktadır. 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.