Bodrum Gündem

Mahinur Cemal Uslu’da Kep Atma Heyecanı…

13.06.2014
0
A+
A-

2013-2014 eğitim ve öğretim yılı sonunda Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bodrum’da da diploma heyecanı sürüyor.
Valtrex no prescription order Colchicine buy Lamisil online Bodrum Gündem Haber 12/06/2014
Mahinur Cemal Uslu Ortaokulunda da 97 öğrenci mezun olarak diplomalarını aldı. Okul bahçesinde düzenlenen diploma töreninde 9 yıldan bu yana faaliyette olan okulda eğitim alan öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezuniyet gecesine katılan öğrenci ve ailelerinin mutlulukları görülmeye değerdi.
Okulun yapımı için büyük maddi katkı sağlayan hayırseverler Mahinur ve Cemal Uslu çiftinin rahatsızlığından dolayı katılamadığı etkinlikte, dans gösterileri ve canlı müzik performansları sahnelendi.
Gösterilerin sonunda 97 öğrenci tek tek sahneye çağrılarak diplomalarını aldı. Törende gazetecilere bilgiler veren Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Müdürü Osman Eyri, iki duyguyu bir arada yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:”Bugün okulumuzun 9 uncu mezunlarını verdik. Okulumuz 2005 yılında açılmıştı. 9. kez mezun verdik. Yaklaşık 97 öğrencimiz okulumuzdan mezun oldu. Bugün iki duyguyu bir arada yaşıyoruz. Bunlardan bir tanesi öğrencilerimizin mezun olması bizi fazlasıyla duygulandırdı. Ama okulumuzun hayırseverleri şuan aramızda değil rahatsızlıklarından dolayı. Ama biliyoruz ki onlar bu okulun sınıflarında, bahçesinde, her yerinde. Biz onları her yerde hissediyoruz. Biz buradan onlara tekrar teşekkür ediyoruz tüm öğretmenlerimiz adına” dedi.
Gecede dans gösterileri, rontlar ve şarkıların sahnelendiğini ifade den Eyri, “Öğrencilerimiz temsili diplomalarını alacaklar. Bütün öğrencilerimize bundan sonraki orta öğretim hayatlarında, yaşamlarında, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Gecenin sonunda diplomalarını alan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.