Bodrum Gündem

Yabancı Tur Operatörleri Bodrum Kalesinde …

13.06.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi ve Turizm Tanıtım Vakfı’nın destekleriyle MTS Incoming adlı turizm şirketi tarafından düzenlenen “MTS, Get Together 2014 Bodrum Workshop” etkinliğine bu yıl Bodrum ev sahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında Anadolu Ateşi’nin sunduğu dans gösterileri katılımcıları büyüledi.

buy Premarin Bodrum Gündem haber 13/06/2014 Diflucan cheap buy Ventolin online

Her yıl turizmi tanıtma amaçlı olarak farklı ülkelerde düzenlenen “Get Together” organizasyonu, bu yıl 11-12-13 Haziran 2014 tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirildi. Bodrum Ramada Resort Otel’de tur operatörleri ve çeşitli ülkelerden uçak şirketi yetkililerinin bir araya geldiği 20’şer dakikalık görüşmeler halindeki workshop ile süren etkinlik, Bodrum Kalesi’nde devam etti.
Bodrum Belediyesi ve Turizm Tanıtım Vakfı’nın da destek verdiği etkinliğe Bulgaristan, Portekiz, Malta, İtalya, Kanarya Adaları, Fas, Mısır ve Türkiye MTS genel müdürlerinin yanı sıra Almanya, İtalya, Rusya, İspanya, Belçika, İngiltere, İrlanda ve Hollanda’dan 93 tur operatörü ve uçak şirketlerinin yetkilileri katıldı. Workshop sonrasında ise Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde düzenlenen kokteylin ardından Anadolu Ateşi sahne aldı. Anadolu Ateşi’nin, halk danslarıyla modern dansları harmanlayarak izleyiciye şölen havasında sunduğu dans gösterileri, yerli yabancı katılımcılar ve davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Etkinliğin yapıldığı ülkenin tanıtılması yönünde önem kazanan buluşma, her yıl farklı ülkede düzenleniyor. Katılımcıların faaliyet gösterdikleri alanların turizm sektörüyle sınırlı olmadığı ifade edilirken katılımcı listesi içerisinde internet arama motorlarının yöneticileri, havayolu firmasının üst düzey yöneticileri de yer alıyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.