Bodrum Gündem

Dünyaca Ünlü Rus Modacı Valentin Yudashkin Bodrum ‘da Mağaza Açtı

Dünyaca Ünlü Rus Modacı Valentin Yudashkin Bodrum ‘da Mağaza Açtı
14.06.2014
0
A+
A-

Bodrum-Yalıkavak Palmarina ‘da Türkiye’deki ilk mağazasını açan dünyaca ünlü Rus Modacı Valentin Yudashkin’in açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Açılışa Palmarina Şirketleri Gurubu Yöneticisi Mubüraz Masimov’da katıldı.

Bodrum Gündem/13 Haziran 2014

Rusya’nın dünyaca ünlü dahi modacısı olarak adlandırılan 55 yaşındaki Valentin Yudashkin Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’ndeki Palmarina Marina’da bugün akşam saatlerinde kendi Dünyaca Ünlü Rus Modacı Valentin Yudashkin Bodrum ‘da Mağaza Açtı 2adını taşıyan Türkiye’deki ilk ve tek mağazasının açılışını yaptı. Palmali Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Masimov, Litvanya’nın Ankara Büyükelçisi Kesttutis Kudzmanas ile Fashion güzellerinden Rus mankenlerde Julia, Ella ve Ekatarina’nında katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.

MANKENLER GÖZ KAMAŞTIRDI…

Rus mankenler göz kamaştırdı,  ünlü modacının kıyafetleri kadar konuklardan ilgi gördü. Palmarina Marina’nın Oldcity bölümünde açılışı yapılan mağazada satışa sunulan kıyafetler göz kamaştırdı.

Uluslararası moda dünyasında  Rusların modern yüzünün simgesi olarak tanınan Yudashkin’in hazırladığı post-modern tasarımları günlük hayata geçirebilmesi, taşınabilen ama aynı zamanda  theatral şıklıkta yarattığı eserler dikkat çekti.

Dünyaca Ünlü Rus Modacı Valentin Yudashkin Bodrum ‘da Mağaza Açtı 3İSTANBUL’DA MAĞAZA AÇACAK…

Paris’teki The Musée de la Mode et du Textile, Los Angeles’taki The California Museum of Fashion, New York’ta ki The Metropolitan Museum  ve Moskova’da ki The State Historical Museum müzelerde eserleri sergilenen Yudashkin 8 ülkede 25’in üzerinde mağazada kıyafetlerini satışa sunduğunu belirterek “Sayın Masimov çok sevdiğim ve değer verdiğim bir yatırımcı, eserlerimin Bodrum’da olmasını istediği an hiç düşünmeden mağazayı açmaya karar verdim. İlk kez geldiğim Bodrum’da bu mağazayı açmakta ne kadar büyük ve önemli bir karar verdiğimi anladım. Burası gerçek bir cennet. Türk modacılarla da çalışmak istiyorum, bu yönde projeler hazırlıyorum. Önümüzdeki kış aylarında bir mağazada İstanbul’da açarak kış kreasyonlarını satışa sunmak istiyorum. Çok sık geldiğim Türkiye benim için çok önemli ve değerli bir ülke, büyük şehirler ve turistik bölgelerde eserlerimin tanıtılacak olması da çok önemli” dedi.

Yudashkin açılışta kıyafetlerini tanıttı. Masimov ve Büyükelçi Kudzmanas ve mankenlerle fotoğraf çektirdi.

Yudashkin 2010’da Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri için 85 farklı dizaynda üniforma da tasarlamıştı.

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.