Bodrum Gündem

Hedefimiz Bulunduğumuz Yere Katkı Sağlamak

Hedefimiz Bulunduğumuz Yere Katkı Sağlamak
23.06.2014
0
A+
A-

The  Marmara Collection İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve The Marmara Bodrum Otel Müdürü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek Bodrum’da son yıllarda yaşanan turizm faaliyetlerini değerlendirdi. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da da faaliyet gösteren The Marmara yetkililerinden The Marmara Collection İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ata Eremsoy ve The Marmara Bodrum Otel Müdürü Onur İslam, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Başkan Kocadon, Bodrum’da uzun yıllardan bu yana yaz ve kış aylarında faaliyet gösteren The Marmara Bodrum yetkililerine teşekkür etti.

“Bodrum’u yeni pazarlarda tanıtmak için yoğun çaba harcıyoruz”

Bodrum’da turizmin kalitesini arttırmak için her sene çalışmaları yoğunlaştırdıklarını söyleyen Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, xenical to buy online Depression “Katıldığımız fuarların sayısını ve ziyaret ettiğimiz ülkeleri her yıl arttırıyoruz. Bodrum’u yeni pazarlarda tanıtmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bu çabamızın sonucunda da doğru işler yaptığımızı aldığımız ödüllerle görüyoruz. Bodrum’da kış turizminin gerçekleşmesi için Avrupa’dan tarifeli uçakların gelmesi çok önemli. Uçak seferlerini gerçekleştirecek firmalarla görüşmelerimiz sürüyor. Bu tür çalışmaları çok önemsiyoruz. Özellikle kış aylarında da açık olan oteller, Bodrum’un kış turizmine büyük bir hizmet sağladı. Bu yüzden sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bodrum Türkiye İçin Ne kadar Önemliyse, Bizim İçinde O kadar Önemli…

Bodrum’da 1998’den bu yana turizm faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten The Marmara Collection İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ata Eremsoy ise, “Yaz-kış hizmet veren birkaç otelden biriyiz. The Marmara Otel Grubu olarak bizim bir misyonumuz da; bulunduğumuz yere bir katkı sağlamak. Bodrum, Türkiye için ne kadar önemliyse bizim için de o kadar önemli. 1998’den beri baktığımız zaman Bodrum dünyanın en gezilip görülmeye değer yerlerinden biri haline geldi. Eskiden de böyleydi ama işletmeler kendini çok da iyi tanıtamıyordu. Bunlarda yerel yönetimin katkısı çok büyük. Biz turizmciler, elimizden geldiği kadar Bodrum’un ve diğer şehirlerimizin tanıtımına önemli katkılar sağlıyoruz. Şu aniyi bir yerde ama sanıyorum hak ettiği yere birkaç sene sonra ulaşacak” diye konuştu.

Bodrum; Kendine Has Ruhu Olan Bir Bölge…

Bodrum Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiklerini de sözlerine ekleyen Eremsoy, “Bodrum Belediyesi, aktif, katılımcı ve en önemlisi pozitif yönlü çalışmalar yaparak bölgede kendi varlıklarını çok hissettiriyor. Yaptıkları çalışmalarda halkı ve turizmcileri de iş paydaşı olarak görüyorlar. Bodrum; tarihi, doğal güzelliği, iklimi ve coğrafyası nedeniyle kendine has ruhu olan bir bölge. Bu derece öneme sahip olan bölgeye gelen turist sayısının fazla olması bekleniyor. Dolayısıyla, Bodrum’a yapılan yatırımların, açılan yeni tesis ve işletmelerin şehrin gelişmesine katkı sağlaması için yaz- kış turist ziyaretçisine ihtiyacı var. Bunun da birincil önceliği ulaşımın sağlanması. Bodrum’un olmazsa olmazı, bizim de senelerdir söylediğimiz ve bildiğim kadarıyla çok da önemli gelişmeler var.Bu kış başlayacak olan tüm dünya destinasyonlarından tarifeli uçuşların olması gerekiyor ki, bizim de tüm dünyada bu faaliyetleri yaptığımız zaman sözümüzün arkası boş kalmasın.”dedi.

Yelken ve Golf İvme Kazandıracak… delivery Viagra Gold

Ata Eremsoy ayrıca kış aylarında gerçekleşen yelken yarışlarına sponsor olduklarını da ifade ederek, “The Marmara olarak Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü’nün (BAYK) ana sponsorlarından biriyiz. İnancımız şu; burada sekiz hafta sonu geçiriyoruz. Binin üstünde yerli misafir geliyor. Dünyada bu tip yarışlar çok popüler, bu bağlamda yelken ve golf yarışları gibi spor alanlarındaki yatırımları kuvvetlendirebilirsek, Bodrum için de mükemmel bir ivme olacaktır. Biz spora ve sporculara verdiğimiz desteğin arkasında durmaya devam edeceğiz. Bu tür kış sporlarına, esnafın ve Bodrum Ticaret Odası’nın da katkı ve destekleri çok büyük, kendilerine teşekkür ediyorum. Bodrum gün geçtikçe gelişmeye ve büyümeye devam eden bir bölge, gerekli adımlar atıldığında daha fazla önem kazanacak. Bu gerekli adımlar da yurtdışı destinasyonlu tarifeli uçuşların başlatılmasıyla sağlanacaktır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.