Bodrum Gündem

Poseidon Beach Clup Açıldı

Poseidon Beach Clup Açıldı
24.06.2014
0
A+
A-

order Clonidine Bodrum’un  parlayan yıldızı Poseidon  Beach Clup, dünya güzeli altın renkli kumu ve berrak tertemiz Ege deniziyle birleştiği yerde, Akyarlar’da bölgesinde 1000 kişi kapasiteli, 3000 metrekare  alan içinde 2 restaurant, 3 bar, ve  buy isotretinoin online su sporları merkezi ile Poseidon Beach Clup hizmete açıldı.

Poseidon Beach Club sadece gündüzleri deniz ve güneşi sunmuyor. Aktiviteleri  içinde gece ve günbatımı partileri, çeşitli konser ve event cheap esomeprazole ‘ler,  çeşitli yarışmalar ile spor aktiviteleri de mevcut.
Poseidon Beach Club, Ege’nin Sahillerine Açılıyor…

Vazgeçilmez eğlence mekanlarından birisi olan Poseidon gündüzleri beach geceleri dans müziği gerekse konserleri ile Bodrum gecelerinin vazgeçilmezi olabilecek kapasitede. Birbirinden güzel yabancı dansçıların performanslarıyla yaza “merhaba” diyen mekan, ilk gecesinde yaklaşık bin 500 kişiyi ağırladı. Bodrum’da “gündüz güneşin, gece eğlencenin parladığı mekan” olarak bilinen Poseidon Beach Clup sahibi Ercan Karpuz tarafından muhteşem bir dekorasyon hazırlandı. Baştan aşağı yenilenen tasarımıyla dikkat çeken ve konuklardan bu yönde olumlu eleştiriler alan eğlence merkezi, geç saatlere kadar en hareketli parçaları birbiri ardına sıraladı. Haftanın 7 günü gece ve gündüz hizmet verecek olan Poseidon Beach Club, Salı ve Cumartesi geceleri Blac Jack ile canlı Müzik eşliğinde unutulmaz saatlere ev sahipliği yapacak. Dekorasyonun yanı sıra gösteri ekibini de baştan aşağı değiştiren popüler işletme, Ünlü Dj ler ile birlikte sıcak yaz gecelerine damgasını vuracak. Hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlayan Poseidon  Beach Club, yaz boyunca S pek çok konsere de ev sahipliği yapacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.