Bodrum Gündem

Bodrum’a Müzik Vakfı Kurma Çalışmaları Başladı…

Bodrum’a Müzik Vakfı Kurma Çalışmaları Başladı…
25.06.2014
0
A+
A-

bodrum-müzik-vakfı-kuruluyor
Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası treating cancer tumors purchase Nexium Sanat danışmanlığı yapan müzikolog Dr. Ercan Yenal, Bodrum’da müzik vakfı kurma çalışmalarına başladı.

Buy Viagra online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 25/06/2014

Sanatta 41 yılını dolduran müzikolog Ercan Yenal, 80’li yılların başından bu yana sürekli geldiği Bodrum’un sanatta da hak ettiği yere ulaşması için Bodrum Müzik Vakfının kuruluşu için ilk adımları atıyor ve 41 yıllık müzik yaşamı boyunca kazandığı tecrübelerini Bodrumlu sanatseverlerle paylaşmaya hazırlanıyor.

Tarihin, doğanın, kültürün, sanatın, dün ve bugünün en güzel yaşandığı yer olan Bodrum’un 12 ay boyunca faal olmasına katkı vereceğine inandığı Müzik Vakfı için gönüllülerle yol almak istediğinin altını çizen Müzikolog Dr. Ercan Yenal, en kısa zamanda çok sayıda yerli ve yabancının yaşadığı Bodrum’un müzik etkinliklerin merkezi olmasını arzu ettiğini söyledi. Yenal konuşmasına şöyle devam etti “İşte tam bu noktada kurmayı planladığımız Vakıf, Bodrum coğrafyası içinde kültür ve sanat olgusunun yaygın bir şekilde yürütülmesi adına, burada yaşayan yerli halk ve gelen konuklara ulaştırılacak bu hizmetin, coğrafyada yaşayanların algısını estetik değerlerle donatmak üzere hayat geçirmek istiyorum.”

Müzik Vakfı’nın kuruluş tarihi olarak 29 Ekim’i hedeflediklerini kaydeden Dr. Ercan Yenal, “Türkiye cumhuriyetinin temeli sanattır. Hiç bir yeri açmadan musiki Cemiyeti’ni açmış olan bir öndere sahibiz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.