Bodrum Gündem

İzin Verin Bizde Evlenelim

02.07.2014
0
A+
A-

madam_marika_zeki_murenBodrum’da tatil köylerinde Madam Marika tiplemesi ile şov yapan, eski İngilizce öğretmeni Nedim Uzun, Madam Marika tiplemesi ile Zeki Müren Müzesi’ni ziyaret etti.

order misoprostol online
Bodrum Gündem Haber

İngilizce öğretmenliği yaparken 2002 yılında bir tatil köyünde lise öğrencileri ile birlikte yaptığı eşcinsel şovlar nedeniyle öğretmenlikten atılan ve halen Bodrum’da tatil köyleri ve eğlence mekanlarında Madam Marika tiplemesi ile şovlar yapan 52 yaşındaki Nedim Uzun elinde çiçeklerle sanat güneşi Zeki Müren’in Müzesi’ni ziyaret etti. Nedim Uzun, Madam Marika tiplemesi ile sahne aldığı kıyafet ile geldiği müzede Zeki Müren’in anıtına çiçek bıraktı. Saygı duruşunda bulundu, müzeyi gezdi.

Dünya Gayleri’nin Onur Günü nedeniyle sanat güneşini ziyaret ettiğini belirten Uzun “Eşcinsel kimliğim nedeni ile bu ülkede çok sevdiğim İngilizce öğretmenliğinden kovuldum. Toplumun bakış açısı güçlükle değiştiği için biz eşcinsellerin evlenme olanağı da yok. Gelişmiş birçok ülkede olduğu gibi eşcinsel hakları yasalarla koruma altına alınmadığı ve eşcinsellerin hakları verilmediği sürece ülkemizde bu konudaki cinayetler ve sapıklıklar gittikçe artacak. Zeki Müren Paşamız , ayrıca son Eurovision şarkısını kazanan sakallı eşcinsel sanatçı gibi ünlüler belki toplumumuzda dışlanmıyor , hoşgörüde gösteriliyor olabilir ama, sıradan bir eşcinsele toplumun , ailesinin beklide devletin bakış açısı ne yazık ki değişmedi. Zeki paşamız bize bu konuda çok büyük bir önderlik yaptı, Türkiye O’nun sayesinde eşcinsellere hoşgörü ile bakmayı öğrendi. Toplum Zeki Müren sayesinde bu kişilerin hasta veya sapık değil, doğuştan gelen bir gerçek kimlik olduğuna inanmayı öğrendi. Birkaç yıl önce Sayın Başbakanımız Erdoğan ile de görüşme fırsatım oldu, O’ndan eşcinsellere evlilik yasası çıkarılmasını istedim. Bugün Eşcinsellerin Onur Günü, tüm dünyada ve Türkiye’de yürüyüş yapılıyor, bende sanat güneşimizi ziyaret ederek bize bugünleri yaşattığı için teşekkür ettim” Colchicine online order Tadalafil dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.