Bodrum Gündem

Bodrum Rotary’de Görev Değişimi Yapıldı

03.07.2014
0
A+
A-

Bodrum-Rotary’de-Görev-DeğişimBodrum Rotary, eski ve yeni yönetimler arasında devir teslim törenleri düzenlendi. Figen Uyanık dönem başkanlığını Şehval Öztürk’e devretti.

Zeki Özkeskin

Doria Otelde düzenlenen törende 1988 yılında kurulan Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Figen Uyanık  görevini Şehval Öztürk’e devretti. Şehval Öztürk ile birlikte  Genel Sekreter olarak Petek Atalay, Sayman olarak Fatoş Cingöz görev aldılar.

Doria otelinde düzenlenen  Bodrum Rotary Kulübü devir teslim töreninde geçmiş dönem başkanı Figen Uyanık kendi döneminde yapılan faaliyetleri şöyle anlattı.
buy Retin-A online “1 Temmuz 2013 yılında Bodrum Rotary başkanlığını Muzaffer Buyruktan devralarak göreve başladım. Rotary ailesine katılmak konusunda insanları teşvik ederek kulübümüze projeleri ile birlikte katılan yeni gönüllü üyelerimizin kabul törenini gerçekleştirdik. Bir yıl boyunca, farklı meslek kollarından dört yeni üye aldık. Toplum birliği komitesi olarak Pınarlıbelen mevkinde Etrim Köyünü pilot köy olarak seçtik. Bir yıl boyunca Etrim köyünde sağlık taraması çocuklar için yılbaşı etkinliği Kaymakamlık ve LCW sporsorluğun da karne hediyesi giysi dağıtımını gerçekleştirdik. Etrim köyü ile ilgili başlayan projelerimiz yeni başkanla da devam edecektir. Bodrum Rotary Kulübü geleneksel meslek hizmetleri ödül töreninde emekli öğretmen Hatice Yücel ve Beyin cerrahı Sadullah Ender Tabura verdik. Zülfü Livaneli’nin aynı isimli kitabından uyarlanan Leylanın Evi tiyatro eseri şubat ayında kulübümüzün etkinliği olarak düzenledik. Sağlıklı Yaşam Buluşmasını Nurol Kültür Merkezinde Karia Rotary Kulubü ile ortak etkinlik olarak yaptık. Bodrum Rotary kulübü Kültür Gezisi Heraklia, Gümüşkesen, Bargilya , Milas Müzesi ve Stratonikeia-Lagina yaptık. TRT spikeri Murat Can Canbay ile “Güzel ve Etkili konuşma seminerini”  Bodrum Ticaret odasının salonunda gerçekleştirdik. Bir yıl boyunca çeşitli konuklar işyeri ziyaretleri ocak başı toplantıları yaparak Rotary ruhunu yaşattık.” dedi.
Yeni Dönem Başkanı Şehval Öztürk ise görevi devir alırken yaptığı konuşmasında generic Lithium Retin-A online “Bu sene parlayan bir ışık olacağız. Bodrum Rotary Kulübü olarak ta çok güzel hizmetlerde bulunacağımızdan eminim.” dedi.
Devir teslim toplantılarından hizmeti geçen üyelere çeşitli ödüller verilerek teşekkür edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.