Bodrum Gündem

Büyükşehir Bodrum’dan Havalimanına Servis Koydu

Büyükşehir Bodrum’dan Havalimanına Servis Koydu
09.08.2014
0
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas-Bodrum Havaalanı ve Dalaman Havaalanlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle ilçelerden havaalanlarına yolcu taşımacılığı hizmeti vermeye başladı.

buy Cytotec
bodrum_otagardan_havalimanına_servis order methotrexate

Bodrum Gündem Haber-Muğla Büyükşehir Belediyesi ulaşım alanındaki görev ve sorumlulukları kapsamında Bodrum-Datça arası feribot seferlerinden sonra havaalanlarında yaşanan yoğunluk ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bazı ilçelerden havaalanlarına yolcu taşıma hizmeti başlattı. Yolcu taşıma hizmetini 26 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan MUTTAŞ (Muğla Kent Hizmetleri A.Ş) verecek.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait MUTTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ünsal, Büyükşehir Belediyesi yasaları doğrultusunda uluslararası standartlarda vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini, vatandaşlardan talep gelmesi halinde yeni seferler koyabileceklerini belirtti.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, yaz turizm sezonunda havaalanlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle ulaşımda büyükşehir görev ve sorumluluk alanı içerisinde vatandaşlara hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Başkan Gürün; “Muğla’da yaz sezonunda yaşanan turizm yoğunluğu iki havaalanımızda da hissedilmektedir. Ulaşımda hava taşımacılığını kullanan vatandaşlarımızın zamanında ve güvenli olarak havaalanlarına ulaşması ve havaalanlarından konaklayacakları yerlere gitmeleri için vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda büyükşehir belediyesi otobüs seferleri başlamıştır. Vatandaşlarımızın ulaşım hizmetlerinde mağdur edilmeden en güvenli, en hızlı, en rahat yolculuk edebilmeleri için hizmetlerimiz devam edecektir.” cheap Kamagra dedi.
MUTTAŞ’ın yapmaya başladığı yolcu taşımacılığında servis saatleri ve fiyatları ise şu şekilde belirlendi. Dalaman-Fethiye otobüs hattı her gün 06.00-21.00’e kadar her saat başı hareket edecek ve ücreti 7.50 TL. Dalaman-Marmaris otobüs hattı her gün 05.30-21.30’e kadar buçuklu saatlerde hareket edecek ve ücreti 12.50 TL. Milas-Bodrum havaalanı otobüs hattı her gün 06.00-24.00’a kadar her saat başı hareket edecek ve ücreti 7.50 TL.
Bodrum otogarından da Deniz Büfe önünden her saat başı havalimanı servisi yapılıyor.

Yorumlar

  1. Necdet Çelikhan dedi ki:

    1 hafta önce yolcu gönderdim.Öncesinde Bodrumda otobüs şoförüne sordum,sabah 07.00 den başlayarak her yarım saatte bir demişti.Nitekim Güvercinlikten 07.20 civarında bindik.Ara istasyonlarda da salt el kaldırarak durdurabiliyor ve binebiliyorsunuz.
    Şu ilk kalkış saati ve müteakip saatler teyit edilirse iyi olur.

  2. ilhan UCAR dedi ki:

    Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini her alanda görmek istiyoruz Bodrum Bodrum havaalanı 35 km 7.5 lira ücret alınıyor. Uçakla yoculuk yapan vatandaşlarımız zorunlu olanlar hariç genelde tatil amaçlı gelen insanlar onun için 7.5 lira veya on lira olması okadar önemli degil. İşi icabı günlük dolmuşla seyahat eden asgari ücretle çalışan vatandaşlarımızada 17 km lik bodrum turgutreis hattını 5 liraya daha nekadar süre devam ettireceksiniz yoksa BÜYÜK ŞEHİR olarak burayada bir çözüm bulacakmısınız. Bizim otobüslerimiz çalışıyor demeyin çünkü otobüs saatlerine bakın kimin işine geliyor biraz daha alt tabaka insanlara hizmet üretirseniz insanlara 50 krş hesabını yaptırmazsınız. Saygılarımla çalışmalarınızda başarılar dilerim.