Bodrum Gündem

Bodrum-Milas Karayolu Kapandı

18.08.2014
0
A+
A-

cheap Paxil how to buy Plavix Bodrum-Milas-Karayolu-KapandıBodrum Güvercinlik Gökçeler mevkiindeki içme suyu isale hattı 11’nci kez patlayınca Milas Bodrum yolu kapandı.

misoprostol buy online Bodrum Gündem Haber

Bodrum Güvercinlik Mahallesi Gökçeler mevkiindeki içme suyu isale hattı yine patladı. Tonlarca su heyelan yaratınca Bodrum-İzmir yolu çift yönlü olarak saatlerce ulaşıma kapandı. Meydana gelen heyelan ve sel nedeni ile onlarca araç mahsur kaldı, bir çok tatilci uçaklarına yetişemediği için mağdur oldu. Bodrum’da 3 yıl önce DSİ tarafından yapılan içme suyu isale hattı son bir yıl içerisinde 11’nci kez patladı. Bodrum- Milas Karayolu’nun Gökçeler Mevkii’nde patlayan içme suyu hattından tonlarca su saatlerce karayoluna döküldü. Sularla birlikte dağlardan kopup karayoluna dökülen kayalar ve taşlar yolu ulaşıma kapattı. Bodrum-İzmir karayolunda yaklaşık 2 kilometrelik bir alan kullanılamaz hale geldi. Bodrum’dan Muğla ve İzmir yönüne gitmekte olan araçlar yaklaşık iki saat yolda mahsur kalırken, yaklaşık 6 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Tatilciler dönüş yolunda yaşadıkları sel suyu kabusu nedeniyle saatlerce beklemek zorunda kaldı. Trafik polisleri ve itfaiye ekipleri kaza yaşanmaması için yolda geniş güvenlik önlemleri aldı.

İsale hattındaki suyun kesilmesinin ardından yaklaşık iki saat sonra iş makinaları yoldaki kaya ve toprakları temizlemeye başladı. Temizliğin ardından yol kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.