Bodrum Gündem

Küçük Bodrumluların Büyük Başarısı

12.09.2014
0
A+
A-

bodrumlu_kucuklerin_buyuk_basarisi

09-11 Eylül 2014 tarihlerinde Adana’da yapılan Türkiye 2000 doğumlu Küçük Erkekler Açık Küme maçlarında Bodrum Yarımada Su Sporları kulübü sutopu takımı namağlup Türkiye şampiyonu oldu. Bodrum Yarımada Su Sporları kulübü sutopu takımı final maçında Manisa Spor’u  2-1 yenerek altın madalya aldı.

Bodrum Gündem Haber

09-11 Eylül 2014 tarihlerinde Adana’da yapılan Türkiye 2000 doğumlu Küçük Erkekler Açık Küme maçlarında Bodrum Yarımada Su Sporları kulübü sutopu takımı hiç yenilgi almadan Türkiye şampiyonu oldu. Yaklaşık iki yıl önce kurulan Bodrum Yarımada Su Sporları kulübü sutopu takımında bir kişi 2000 doğumlu geri kalan oyuncular ise 2001-2002-2003-2004 doğumlu gençlerden oluşuyor. Bu durum Bodrum Yarımada Su Sporları kulübü sutopu takımının geleceğe dönük başarılarının devam edeceği anlamına geliyor.

Gelecek Bodrum’un…

Bodrum Yarımada Su Sporları kulübü sutopu takımı final maçında Manisa Spor’u  2-1 yenerek altın madalya aldı ve Türkiye Şampiyonu oldu. Kulüp Başkanı Edip Emre Uslu Küçük takımın şampiyonluğu hakkında şunları söyledi;

Valtrex online buy Nolvadex online “15 gün önce A Takımlarda birinci lige yükselme başarısından sonra evlatlarımızın altın madalya haberi bizleri çok mutlu etti. 2000 doğumlu erkeklerin katıldığı bu turnuvada çok daha genç sporcular ile oynamamıza rağmen şampiyon olmamız ileri de bizleri daha güzel günlerin beklediğini gösteriyor. Kulübümüz tamamen şahsi gayretler ile turnuvalara geliyor, malzeme alıyor veyahut havuz kirasını ödüyor. Buradan Bodrum’da bulunan sporseverlere ve iş adamlarımıza da bir çağrı yapmak istiyorum. Gelin pırıl pırıl bu evlatlarımıza destek olalım. Bir çocuğu sevindirebilmek ve onun yüzündeki mutluluğu görmek her şeye değer.”

Herkes Destek Verdi… Propranolol best prices

Kulüp Başkanı Edip Emre Uslu bu başarı için destek verenlere de teşekkür etti. Uslu “Başta Sayın Kaymakamımız Dr. Mehmet Gödekmerdan’a, Deniz sahasını açarak bizlere büyük destek sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a, Muğla Gençlik Spor Hizmetleri Müdürümüz Sayın Bekir Çeker’e, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Ağabeyimiz Sayın Hasan Sinop’a ve son olarak iki yıl önce sporun ayrıcalıklarını çocuklarımıza sağlamak hayali ile çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan Kurucu üyemiz Antrenörümüz Fatih Pehlivanoğlu  ve Hakan Şahinoğlu’na teşekkürlerimi sunar, evlatlarımızı, velilerimizi canı gönülden kutlarım.” dedi.

Adana 9- 11 Eylül Küçükler Açık küme Türkiye Şampiyonası Bodrum Yarımada Takım Kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Tufan Kuvvet, Süleyman Gürkaş, Tunahan Çakır, Canberk Toprak, Halilerk Başol, Emirkan Koç, Canberk Osmancık, Berk Sert, Timmycan Özkan, Sarp Karamanlı, Uğur Kaçar, Seymen Efe Benli, Kayra Akdeniz, Eren Erçıkdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.