Bodrum Gündem

Kurabiye Kokulu Cafe MARKABANA ; Bodrum’da Müdavimi Olacağınız Mekânlar

Bodrum’da Müdavimi Olacağınız Mekânlar

Bodrum Konacık’ta bir vaha.

Kurabiye Kokulu Mekan; Markabana Cafe

Yaz sezonu başlarken ardı ardına birçok işletme açılıyor. Bodrum Konacık Pamir İş Merkezinde açılan Markabana Cafe de bu yeni işletmelerden birisi.

Markabana Cafe’yi diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden birisi ihtiyaç duyulan bir mevkide açılmış olması. Bunu çok önemsiyorum. Çünkü aynı işi yapan işletmeler yan yana açılıyorlar ve doğal olarak birbirlerini yok ediyorlar. O nedenle Pamir İş Merkezinde tam da AYDEM’in yanında açılan bu mekânı kısacık bir mola verilen vaha olarak değerlendirilebilir.

Diğer bir özelliği ise kurabiye kokulu bir mekânı olması. İçeriye girdiğinizden andan itibaren büyülü bir atmosfer ile karşılaşıyorsunuz. Hani beş duyunuza birden hitap eden bir mekânı dersek abartmış olmayız. Markabana Cafe’nin iç dekorasyonu, özenle seçilmiş fotoğraflar ve temizliği dikkatimizi çekiyor. Önce kurabiyelerin kokusunu duyumsuyorsunuz, sonra da kahve kokusu sarıyor sizi.

Burada damak zevkinize uygun kurabiyeler ile birlikte size özel hazırlanmış kahve çeşitleri yanında, olmazsa olmazımız demleme çay da var.

Markabana Cafe’nin kurucusu Yalçın Aydar.

Bu ismi özellikle briç ile ilgilenenler çok iyi biliyorlar. Yalçın Aydar bir briç büyük ustası ve Türkiye briç şampiyonu. Aynı zamanda yurtdışında da Türkiye’yi temsil eden briç ustalarından birisi.

Yalçın bey Markabana Cafe’ye gelenleri tanısın tanımasın güleryüzü ile karşılıyor. Çalışan personelin temizliği ve güleryüzü de sanıyorum bu mekânın yine en çok dikkat çeken özelliği olsa gerek.

Mayıs başı itibarı ile açılan Markabana Cafe şimdilik çevresindeki işyerlerine hizmet vermeyi hedeflemiş. Lakin kurabiye ve kahve kokuları öylesine büyülü, öylesine çekici ki, kısa bir süre sonra müdavimlerinin buluşma noktası olacağını düşünüyoruz.

Kurabiye kokulu bu mekânı en kısa zamanda keşfetmenizi öneriyoruz…

https://www.facebook.com/markabanacafe/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.