Bodrum Gündem

Yüzünde Sigara Söndürdüler

Yüzünde Sigara Söndürdüler
19.09.2014
0
A+
A-

yalıkavak_yüzünde_sigara_söndürdüler (11) buy Cytotec Yalıkavak’ta tuvalet bekçiliği yapan bir şahıs ve üç arkadaşı, tuvalete gelen 16-17 yaşlarındaki üç gençten zorla para almak istediler, gençler yok deyince yüzlerinde sigara söndürdüler.

Bodrum Gündem Haber buy Viagra Gold online buy generic Valtrex

Yalıkavak’ta 18 Eylül gecesi meydana gelen olayda, tuvalet bekçiliği yapan bir şahıs ve iki arkadaşı tarafından 17 yaşındaki bir gence darp edildi ve yüzünde sigara söndürüldüğü iddia edildi. Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre; tuvalet ihtiyacı için Yalıkavak’ta bulunan bir umumi tuvalete giren 16-17 yaşlarındaki A.B., Ş.C. ve M. Adlı üç genç umumi tuvaletten çıkarken kapıda tuvalet bekçisi tarafından durduruldu. Sarhoş olduğunu iddia edilen tuvalet bekçisi ve iki arkadaşı gençleri tehdit ederek ceplerindeki paraları gasp ettiler. İki genç korkuyla olay yerinden kaçarak ailelerine haber verdiler. Ancak tuvalet bekçisi ve arkadaşları kaçamayan 17 yaşındaki A.B.’i döverek, yüzünde sigara söndürdüler.

Olay yerine gelen aileler 17 yaşındaki gencin suratında sigara söndürüldüğünü ve dövüldüğünü görünce, Yalıkavak karakoluna giderek şikayet ve suç duyurusunda bulundular.

Olay yerine gelen polis gençlerden para gasp ederek, bir gencin yüzünde sigara söndürdüğü iddia edilen tuvalet bekçisi ve diğer iki kişiyi bulamadığı ifade edildi.

Gasp ve darp suçu işledikleri iddia edilen tuvalet bekçisi ve iki arkadaşı polis tarafından aranırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.