Bodrum Gündem

SU JETİ ve FLYBOARD TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BODRUM’DA…

SU JETİ ve FLYBOARD TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BODRUM’DA…
14.05.2015
0
A+
A-
Su-Jeti-ve-Flyboard-Türkiye-ŞampiyonasıTürkiye Motorsiklet Federasyonu tarafından Bodrum’da gerçekleştirilecek olan “Su Jeti ve Flyboard Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Yarışları” öncesi bir basın toplantısı düzenlendi.

treat adenoma of prostate

Hamdi Yörür/Bodrum Gündem Haber
16 -17 Mayıs tarihlerinde Bodrum Kumbahçe Sahili’nde yapılacak yarışlar öncesi Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Türkiye Motorsiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı ile yarışmacılar Emin Durmaz ve Yasin Söğüt katıldı.
İki senedir Bodrum’da gerçekleştirilen Su Jeti Şampiyonası’na bu sene Flyborad sınıfının da eklendiğini söyleyen Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon: “Bodrum Ticaret Odası olarak bu yarışlara elimizden gelen desteği veriyoruz. Buradaki amacımız sezon başı ve sezon sonu sönük geçen turizm sezonunu birazcık daha hızlandırmak. Bodrum’da turizmi geleneksel turizmin biraz dışına çıkarmakta fayda var. Geleneksel turizm, tarih güneş kum deniz ve denizden ibaret. Artık bunların yanında Dünya turizminde alternatif turizm dediğimiz yeni bir akım doğuyor. Bunların en başında da spor turizmi geliyor. Türkiye’de bunun en güzel örneğini Antalya yaşıyor ve orada çok ciddi gelirler elde ediyor. Özellikle futbol ve golf başı çekiyor. Biz de Bodrum’da spor turizmini geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz. İki senedir Türkiye Motosiklet Federasyonu’yla Bodrum’da gerçekleştiriyoruz. Umarım bu çalışmalarımız hem Bodrum için, hem de Türkiye için yararlı olur. Spora gönül vermiş arkadaşlarımız için de faydalı olur. Ben Türkiye Motosiklet Federasyonu başkanımıza bu yarışmayı Bodrum’da yaptığı için teşekkür ediyorum. Katılan tüm arkadaşlara da başarılar dilerim” Buy Fluoxetine dedi.
Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan ve şampiyonanın organizasyon komitesinde yer alan Faysal Şefkatlioğlu ise şu bilgileri verdi: “Ben burada toplantıya katılan başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim her zaman yanımızda oluyorlar. Bu şampiyonayı geçen sene Nisan ayında yapmıştık. O şampiyona sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da gerçekten çok ses getirdi. Geçen sene sadece Sujeti yapmıştık, bu sene Flyboard’da yapıyoruz. Flyboard şampiyonası ilk defa Bodrum’da olacak. Görselliği çok güzel bir spor. Bu alanda sekiz adet kategorimiz var. Beygir güçlerine göre jetler ayrılıyor. 0 – 110 beygir, 111-179 beygir, 180 beygir üstü ve modifiyeli jetler. Ondan sonra TMF kupası var, bayanlar kupası var, flyborad şampiyonası var ve Freestyle var. Freestyle kategorisinde jetlerin üzerinde şova yönelik hareketler oluyor, puanlamayı jüri yapıyor”
Şefkatlioğlu bu organizasyonda Bodrum’da çok güzel bir birliktelik sağlandığını ifade ederek : “Bu şampiyonada bize Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Belediyesi, Bodrum Denizciler Derneği, Bodrum Deniz Kurtarma, Karya Gezginleri, Boder, İki Teker Grubu, Scooter Grubu, 911 Arama Kurtarma Derneği gibi dernekler ve kuruluşlar bize bu organizasyonda destek veriyor. Yani bütün dernekler bu işe destek verdiği için çok güzel bir birliktelik var. Hepimiz Bodrum için çalışıyoruz. Bodrum’u sevdiğimiz için de bu gibi şampiyonalar Bodrum’da yapılmaya devam edecek” dedi.
Basın toplantısının sonunda yeniden söz alan Mahmut Serdar Kocadon, “Türkiye’de spor turizmi yapan kişiler kişi başı ortalama 1648 dolar gibi ciddi bir rakam harcıyor. Normal turist ortalama 850 dolar harcıyor” diyerek spor turizminin öneminde dikkat çekti. Basın toplantısının ardından katılımcılar karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

order Tadalafil online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.