Bodrum Gündem

El Ele Verdiler Ambulans Beklediler …

27.09.2014
0
A+
A-

order misoprostol Premarin 0.625mg kazada-el-ele-verdiler

Bodrum’da motosiklet ile seyrederken aniden dönüş yapan otomobil ile çarpışan motosikletteki karı koca asfaltın ortasına savruldu. Düştükleri yerde el ele tutuşarak ambulans bekleyen karı kocaya ilk yardımı vatandaşlar yaptı yolda güvenlik önlemi aldı. Fadime Ataç eşine “Ne olur elimi bırakma “ derken eşi de “Dayan karıcım ambulans geliyor, çağırdılar” diyerek moral verdi.

buy brand Levitra online Bodrum Gündem Haber 27/09/2014

Bodrum’un Ortakent Mahallesi’nde pazartesi günü saat 19.30 sıralarında meydana gelen kazada Turgutreis’den gelerek kullandığı 80 DN 463 plakalı motosiklet ile Bodrum’a gitmekte olan 49 yaşındaki Sait Tortum, Bodrum’dan gelerek Ortakent mahallesindeki bir akrabalarının düğününe gitmekte olan evli ve iki çocuk annesi 36 yaşındaki Ayşe Kırıkoğlu’nun kullandığı 48 BC 199 plakalı otomobilin sağ şeritten gelirken birden soldaki yola girmek için dönüş yaptığı sırada ,otomobil sağ arka kapısına çarparak arkasındaki eşi Fadime Ataç Tortum ile birlikte asfaltın ortasına savruldu.

El Ele Ambulans Beklediler…

Kaskları olmayan hortum çifti yolun ortasında el ele tutuşup yardım gelmesini beklerken araçlardan inen sürücülerde etraflarında güvenlik şeridi oluşturarak ambulans çağırdı. Fadime Ataç eşinin elini sıkıca tutarak “ne olur elimi bırakma her yerim ağrıyor” derken Sait Tortum’da “tamam karıcığım sakin ol ambulans geliyor, bir şeyin yok diyerek moral vermeye çalıştı. Kaskları olmayan Tortum çifti ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobil sürücüsü Kırıkoğlu ise yaklaşık bir saat olayın etkisinden kendisine gelemedi büyük şxok geçirdi. Kırıkoğlu “ben akrabalarımızın düğününe gidiyordum, viraja geldiğimde soldaki yola girmek için önce sinyal verdim sonra korna çaldım, ancak karşı istikametten hızla gelen motosikletle yolun tam ortasında bana sağ arka kapımdan çarpıt başka bir şey hatırlamıyorum” dedi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Tortum çiftinin şans eseri hayati tehlikelerinin bulunmadığı ancak müşahade altında tutuldukları belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.