Bodrum Gündem

Dünya Şampiyonundan Kaymakama Ziyaret

Dünya Şampiyonundan Kaymakama Ziyaret
16.10.2014
0
A+
A-

bodrum_kaymakamı_gödekmerdan_İlayda_Zoss_Çakmak_11Bitez Gülümser-Mehmet Danacı Ortaokulunda eğitim gören İlayda Zoss Çakmak, katıldığı bu önemli turnuvada hem Dünya hem de Avrupa şampiyonu oldu. 24 ülkenin katıldığı şampiyonada 11 yaş grubunda büyük başarıya imza atan İlayda Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti. 

Bodrum Gündem Haber-03-05 Ekim 2014 tarihleri arasında Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen  Uluslararası 6. Avrupa Shotokan Şampiyonası ve 3. Dünya Shotokan Kupası Karate Şampiyonasında dünya şampiyonu olan İlayda Zoss Çakmak Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan’ı ziyaret etti.

Ziyarete annesi, okul müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü eşliğinde gelen İlayda, Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a şampiyona süresince yaşadıklarını anlattı. Çok iyi hazırlanarak dereceye girmeyi başardığını söyleyen minik İlayda madalyalarını da beraberinde getirerek Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a gösterdi.

İlayda’ya başarılarının devamını dileyen Kaymakam Gödekmerdan, Buy cheap Lasix “İnşallah bundan sonraki turnuvalarda da başarılar kazanarak Bodrum’u ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edersin. Başarılarının devamını diliyorum” buy valacyclovir buy Cialis Professional dedi.

Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan  minik sporcuya çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.