Bodrum Gündem

Rotaractlı Gençler Bakımevine Sahip Çıkıyor

16.10.2014
0
A+
A-

Rotaraktlı-Gençler-Bakımevine-Sahip-Çıkıyor

Bodrum Rotaract Kulübü, Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Barınaklarına yiyecek ve sağlık malzemeleri yardımında bulundu. Gençler edindikleri malzemeleri bakımevine giderek Başkan Kocadon’a teslim etti. 

order Robaxin online Bodrum Gündem Haber-Bodrum Rotaract Kulübü düzenledikleri etkinliğin ardından elde ettikleri gelirle Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevleri için yardımda bulundu. Kulübün genç üyeleri bakımevlerinin ihtiyacı olan malzemeleri edinerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teslim etti.
Bodrum Rotaract Kulübü 2014-2015 Dönem Başkanı Evrim Özkeskin Karadede, son olarak düzenledikleri bir aktiviteden elde ettikleri gelirle Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Barınaklarına yardımda bulunma kararı almış olduklarını ifade ederek, prices of Combivent Dapoxetine online “Bu kapsamda görevli arkadaşlardan aldığımız listeye göre alışverişimizi yaptık. Hem yavru, hem büyük kedi ve köpekler için aldığımız yaş-kuru mamalar ile tıbbi ihtiyaç malzemelerini de Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’a teslim ettik. Geçici olarak barınakta bulunan sahipsiz minik dostlarımıza Rotaractlar olarak destek olmak istedik.” dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Rotaract Kulübü’nün gönüllü olarak yaptıkları destekten dolayı Başkan Evrim Özkeskin Karadede ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek “Bu tür kampanyaların tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum ve bu projeler daha da büyütülerek yapılmalı. Sonuçta yapmış olduğunuz bu güzel katkı barınağımızdaki canlarımıza hayat verecek ve beslenmelerine katkı sağlayacak. Gönüllü desteğiniz için Bodrum Belediye Başkanı ve bir hayvan sever olarak sizlere teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.