Bodrum Gündem

Binlerce Bodrumlu Sokaklara Döküldü

29.10.2014
0
A+
A-

bodrum_cumhuriyet_bayramı_fener_alayı (49) purchase Baclofen 10 mg

Bodrum’da Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. Yılı kutlamaları kapsamında Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı’na binlerce Bodrumlu katıldı.

Bodrum Gündem Haber- Buy Strattera Bodrum Motosiklet Kulübü, Bodrum Bisiklet Kulübü, Bodrum Vosvasagen Derneği üyelerinin motosiklet, bisiklet ve otomobilleri ile katıldığı fener alayı Milta Marina A.Ş. önünden yürüyüş ile başladı. Yürüyüş sırasında Neyzen Tevfik Caddesindeki bar ve eğlence mekanlarında sürekli 10. Yıl Marşı çalındı, fener alayına destek verildi. Binlerce kişinin katıldığı fener alayına Bodrumlu gaziler, CHP’li Meclis üyeleri ile birlikte, ünlü modacı Cemil İpekçi ile sinema sanatçılarından Melek Görgün ve Akrep Nalan’da ellerinde Türk bayrakları ile fener alayına katıldı. Bodrum Anadolu Meslek ve kız meslek Lisesi Bando takımının eşliğinde yapılan yaklaşık 2 km.lik insan seli oluştu.

İskele Meydanı’nda sona eren yürüyüş sırasında sık sık Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Ya Yolunda Yürürüz, Ya Yolunda Ölürüz, Türkiye Laiktir, Laik Kalacak, Ne Mutlu Türküm Diyene sloganları atıldı, teröre lanet yağdırıldı. Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine sahip çıkılması yönünde sloganlar atılırken, “Anamızla, Atamızla, Yan Gelip Yatanlarımızla Birlikte Geldik” yazılı pankart ise çok dikkat çekiciydi.

buy valacyclovir online Nefesimiz Yettiğince Cumhuriyet İlkelerini Koruyacağız…

İskele Meydanı’nda kurulan platformdan meydanı dolduran Cumhuriyet sevdalı Bodrumlulara seslenen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Bugün iki ayrı duyguyu birden yaşıyoruz. Madenci kardeşlerimizden gelecek her an sevinçli bir habere kulak verirken, ailelerinin sıkıntılı durumlarını anlayabiliyoruz, inşallah sevinçli haberleri alacağız. Bir taraftan da Ulu Önder Atatürk ‘ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet sayesinde gördüğümüz bugünlerin kıymetini çok iyi bilmeli, çocuklarımıza ve geleceğimize bu ilkeler ışığında sahip çıkmalıyız ve nefesimiz yettiğince de bu ülkemizi bu güzel günlere gelmesini sağlayan bu ilkelere sahip çıkacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Ermenek’te meydana gelen göçük nedeni ile Cumhuriyet konserlerinin iptal edilmesi nedeni ile Bodrumlular yaklaşık 2 saat süren fener alayının ardından evlerine dağıldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.