Bodrum Gündem

En Pahalı Ulaşım Bodrum’da – 2 Bölüm

Fatih bozoğlu ile Sokağın Sesi 2. Bölümünde; Çarşamba Kahvaltısı Müdavimleri, yurttaşlar ve şoför esnafı görüşlerini ifade ediyorlar.

Taksi ve minübüs ulaşımında en pahalı ücretlerin Bodrum’da olduğu yönündeki yurttaşın şikayetlerini dile getirirken, bunun yanında yüksek maliyetlere dayanmaya çalışan şoför esnafının da zor şartlarda çalıştığını ve düşünüldüğü kadar kazançlarının olmadığını ifade ediyorlar.

Kimin haklı olduğundan daha çok bir orta nokta bulunması, hem yurttaşların hemde soför esnafının mutlu olması için yöntemler bulunması gerekiyor. Bu arada Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün ise restini çekti; “Ya bu işi çözersiniz yada belediye olarak biz gereğini yaparız” dedi.

buy Viagra Cytotec generic Aciclovir online

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. İrfan Asil dedi ki:

    Dolmuş ücretleri dışında taksi ücretleri de yüksek. Bardakçı’dan otogar’a mesafe osa olsa 3-3.5 km.dir. Taksimetre 17-18 TL yazar. Ayrıca Bodrumdaki otopark rantiyesini de unutmamak gerek. Örneğin İzmir’de 12 saatlik otopark ücreti 5.50 TL, 24 saat ise 11.00 TL dir. Bodrumda ise belediye otoparklarında bile 12 saate 12 TL, 24 saate ise 17 TL ödersiniz. Eğer şansınız yaver gitmez özel otoparklara girerseniz bu rakamların 2 ya da 3 katını bile ödeyebilirsiniz. Bodrumda otoparkçılık rantiyenin en gözde alanıdır. Ne yazık ki yerel yönetimin bu konuda duyarsızlığı inanılmaz boyuttadır.