Bodrum Gündem

Özel Bodrum’dan Çalışanlarına Özel

02.01.2015
0
A+
A-

order diflucan hoşgeldin 2015

purchase Baclofen 25 mg

levonorgestrel online Özel Bodrum Hastanesi erken yeni yıl kutlaması yaptı. Salmakis Otel’de yapılan görkemli gecede hastane doktor ve çalışanları unutulmaz bir gece geçirdi.

Bodrum Gündem Haber

Özel Bodrum Hastanesi 2015 yılına erken girdi. Salmakis Hotel’de yapılan yılbaşı balosuna nöbetçi olanlar dışında hastane yönetim kurulu, tüm doktor, hemşire, sağlık çalışanları ve personel eşleriyle birlikte katıldı. Oldukça zengin bir mönünün servis edildiği gecede Grup Baia Band şarkılarıyla coşturdu.

10 YILINI DOLDURANLARA BÜYÜK JEST…

Unutulmaz gecede konuşma yapan Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet, 17. Yılına giren Özel Bodrum Hastanesi’nin büyük bir aile olduğunu ve böyle bir akşamda hep birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Gecede Özel Bodrum Hastanesi’nde 10 yılı aşkın süredir çalışanlara plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Oldukça duygusal anların yaşandığı plaket töreninde ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Servet, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sibel Tilev ve Yönetim Kurulu Üyesi Adil Güngen , Özel Bodrum Hastanesi’nin yeni başhekimi Uz.Dr. Yusuf Babayiğit ile birlikte verdi. Başhekim Yusuf Babayiğit, Özel Bodrum Hastanesi’ne yeni katılmasına rağmen yıllardır buradaymış gibi hissettiğini söyledi. Babayiğit; “Özel Bodrum Hastanesi kurulduğu günden bu yana sadece personelinin değil, Bodrumlular’ın da ailesinden biri olmayı başarmıştır. Ben de bu sıcak ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

HEDİYE YAĞMURU…

Gecede ayrıca çalışanlara yönelik hediye çekilişi de yapıldı. Çeşitli sponsorlar, doktorlar ve yönetim tarafından verilen hediyeler göz doldurdu. 3D Led TV’den çamaşır makinesine, altından çeşitli ev aletlerine, tatilden yemeklere kadar onlarca hediye yapılan çekilişle sahiplerini buldu.

Özel Bodrum Hastanesi yılbaşı kutlamasında tüm çalışanlar ve eşleri, geç saatlere kadar Grup Baia Band’in şarkılarına eşlik etti, bol bol dans etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlenceli gece sonunda tüm çalışanlar hep birlikte keyifli bir yılbaşı gecesi geçirmenin keyfini yaşadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.