Bodrum Gündem

Belediye Otobüslerine Yeni Güzergahlar

Belediye Otobüslerine Yeni Güzergahlar
05.01.2015
0
A+
A-

muğla-otobüs-seferleri
buy cheap Tadalafil

BÜYÜKŞEHİR OTOBÜSLERİNİN YARIMADA’DA Kİ EK DÜZENLEMELERİ BELLİ OLDU…

Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, yolcu yoğunluğunun artması ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda sefer sayılarını arttırmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar ile 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren yeni güzergahlar oluşturulup otobüs seferleri başladı.

Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa, Seydikemer ve Bodrum İlçelerinde vatandaşların belediye otobüslerinden gün boyu yararlanabilmesi için Aktarma İstasyonu kurulduğunu belirtti. Alper Kolukısa; Cialis Soft online Where to buy Xenical “Bodrum-Ortakent arasında kurulan aktarma istasyonu ile her yarım saatte bir Bodrum-Ortakent ring seferleri 23.00’a, Bodrum-Turgutreis ile Bodrum-Yalıkavak sefer saatleri 18.00’dan 23.00’a, Dereköy-Gümüşlük seferlerimizi de 22.00’a kadar uzattık. Ayrıca Seydikemer aktarma istasyonu ile Seydikemer-Fethiye güzergahında çalışan belediye otobüslerinin sefer saatlerini 17.30’dan 23.00’a kadar uzatarak mevcut seferlere ek olarak 38 sefer daha ekledik.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.