Bodrum Gündem

14.Ulusal Mimarlık Sergisi

14.Ulusal Mimarlık Sergisi
06.01.2015
0
A+
A-

Ulusal-Mimarlık-Sergisi-Bodrumda
Muscle Relaxant

Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği tarafından Bodrum’da 14. Ulusal Mimarlık Sergisi düzenlendi.

Proscar without prescription Bodrum Gündem Haber

OASİS sergi alanında gerçekleştirilen etkinliğe, Mimarlar Odası Bodrum Temsilcisi Hamdi Erdoğan ile ilçede görevli çok sayıda mimar katıldı. Bu dönem 14’üncüsü düzenlenen Ulusal Mimarlık Sergisinde, Bodrum’da yapılmış veya yapılacak olan eserler yer alıyor.
Gezici sergi hakkında bilgiler veren Oda Temsilcisi Erdoğan, TMMOB Mimarlar Odası adına ve Mimar Sinan’ın anısına, Türkiye’deki mimarlık faaliyetlerinin tanıtılması, ödüllendirilmesi ve mimarlığın kamuoyunun gündeminde bulundurulması amacıyla, Ulusal Mimarlık Ödülleri verildiğini ifade ederek şunları söyledi;
“Ulusal Mimarlık Ödülleri, Mimar Sinan Büyük Ödülü ve Başarı Ödülleri olarak 2 ana başlık altında verilmektedir. Programa paralel olarak, bir sonraki ödül dönemine kadar da sürdürülen bağımsız bir de Anma Programı düzenlenmektedir. Mimar Sinan Büyük Ödülü, Tüm meslek hayatı boyunca, başta gerçekleşmiş yapıları olmak üzere, mimarlığa geçen hizmetleri nedeniyle, bir mimara veya ortak çalışmış mimarlara verilmektedir. Başarı Ödülleri, Dört ayrı dalda verilmektedir: Yapı Dalı, Mimari Proje Dalı, Fikir Sunumu Dalı, Mimarlığa Katkı Dalı.”
Mimar Şerife Türk Derin’in bu dönem Hangar Binaları Restorasyonu Projesi ile Korutma Yaşatma dalında Başarı Ödülü aldığını anımsatan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
erectile dysfunction “Sergide Bodrum’da yapılmış yada yapılacak olan eserler bulunmaktadır. Bu yüzden Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği olarak bu gezici sergiyi Bodrum’a getirmek ve Bodrum kamuoyu ile buluşturmak istedik. Temsilciliğimiz için ayrı bir önemi de üyelerimizden Mimar Şerife Türk Derin arkadaşımız, bu dönem T.C.D.D. Hangar Binaları Restorasyonu Projesi ile Korutma Yaşatma dalında Başarı Ödülü almıştır. Kendisini kutluyoruz. Tüm Bodrumluları sergimize bekliyoruz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.