Bodrum Gündem

Bodrum’un Bozuk Yolları Tamiri Ediliyor

09.01.2015
0
A+
A-

BODRUM_yol-calismasi (22) generic Premarin

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollarda meydana gelen çukurları kapatmak için bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Order Retin-A online Bodrum Gündem Haber Combivent without prescription

Bodrum ilçe genelinde kış başından bu yana devam eden çalışmalar kapsamında Bodrum Belediyesi ekipleri, mevsimsel şartlar nedeniyle bozulan ve çukurlar oluşan yolların bakımına devam ediyor. Bodrum’un tamamında aralıklarla gerçekleşen çalışmalara, son yağışların ardından hız verildi. Toplam 400 ton rotmiks yama malzemesi kullanan ekipler, ana yol güzergâhları ve ara sokaklarda da yama işlemlerini tamamlayacak.

Özellikle Turgutreis, Akyarlar, Gümüşlük ve Yalıkavak’ta çalışmaları yoğunlaştıran ekipler, Karaova bölgesinde de bozulan yolları tamir ediyor. Yoğun yağışlar nedeniyle tamir edilemeyecek duruma gelen bölgelerde ise yenileme çalışmaları için planlama yapılıyor.

Son günlerde yağışların azalmasını fırsat bilen ekipler, yama çalışmalarının ardından hava sıcaklıklarının uygun olduğu zamanlarda, gerekli görülen yerlerde, sıcak asfalt dökme işlemlerine de başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.