Bodrum Gündem

OASİS’ten Anlamlı Kampanya

OASİS’ten Anlamlı Kampanya
16.01.2015
0
A+
A-

 OASİS-AVMden-Çok-Anlamlı-Bir-Proje brand Kamagra online

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, Türkiye’nin En Büyük Kütüphanesi Projesi’ni desteklemeye başladı.

Bodrum Gündem Haber

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin, Çanakkale Şehitlerimiz anısına Türkiye’nin en büyük kütüphanesini kurmak amacıyla başlattığı ‘HEDEF 1 MİLYON KİTAP’ kampanyasına Bodrum’dan da destek geldi.

OASİS Danışma önüne kurulan kitap toplama bağış kutusu Bodrumlulara seslenmekte, eski-yeni, dergi-kitap demeden, her tür yayını kapsayan kitap kampanyasına Bodrum halkının katkıları bekliyor. OASİS yönetimi, proje kapsamında fazla miktarda bağışlanacak kitapları adresten teslim alma görevini de üstleniyor.

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlusu Nilay Çelebi kampanya hakkında şunları söyledi; “Türkiye çapında başlatılan projeye bizlerde Bodrum’dan destek veriyoruz. Hazırlamış olduğumuz kitap bağış kutusuna vatandaşlarımız kitaplarını bağışlamasını bekliyoruz. Bütün Bodrum halkını bu anlamlı kampanyaya destek vermeye bekliyoruz.” order tadalafil cheap Cialis Soft

Okuduğu kitaplarını bağış kutusuna bırakan Can Durmaz ise “2012 yılında Çanakkale Üniversitesinin başlattığı Türkiye’nin en büyük kütüphanesi projesine destek olmak için bende kitaplarımı OASİS’deki bu kutuya bıraktım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.