Bodrum Gündem

Ev Ev Dolaşarak CHP Programını Anlatacağız

Ev Ev Dolaşarak CHP Programını Anlatacağız
04.02.2015
0
A+
A-

chp_yeni_kadın_kolları_göreve_başladı (2)

CHP Genel Merkezi tarafından atanan CHP Bodrum Kadın Kollarının ilk toplantısı İlçe Binasında düzenlendi. Kadın kolları üyelerinin katıldığı toplantıda CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Belkız Bozacı, MYK üyesi Dr.Bedriye Gürkan, hazır bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanlığına atanan Ender Taşören, İl Kadın Kolları Başkanı Belkız Bozacı, Kadın Kollar MYK Üyesi, Dr. Bedriye Gürkan, Hülya Kocadon birer konuşma yaparak 7 Haziran da yapılan Milletvekili seçimlerine yönelik aktif çalışma yapacaklarını söylediler.

chp_yeni_kadın_kolları_göreve_başladı (1) treatment with Cialis

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanlığına Ender Taşören’in atandığını ifade ederek şöyle konuştu;

“Genel Merkez Kadın Kolları; Merkez Yürütme Kurulu tarafından 25 Ocak 2015 gün ve 17 sayılı toplantısında eski yönetimin tüzük ve yönetmelik gereği düşürülmesi, yerine atanan Kadın Kolları Başkanlığına Ender Taşören ve yeni yönetim kurulu üyeliklerine; Aylin Öcal, Aysun Höbek, Zeynep Tokmak, M. Pınar Koçdemir, Fatma Şahbaz, Semahat Berber, Gülçin Kadıköy, Ayla Güngör atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar dileriz. Geçmiş dönem görev alan Kadın Kolları Başkanımıza ve yönetimine, çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bu değişim bir nöbet değişimidir. Ülkemizin geldiği bu karanlık durumdan kurtulmak için tüm Cumhuriyet kadınlarını partimize davet ediyoruz. Bundan sonraki iktidar yürüyüşüne geçmişte partinin tüm organlarında görev yapmış olan ve yeni göreve gelen arkadaşlarla beraber çalışmaya devam edeceğiz.”

chp_yeni_kadın_kolları_göreve_başladı (3)

purchase Accutane

Topamax online EV EV DOLAŞARAK PARTİ PROGRAMINI ANLATACAĞIZ…

Bodrum İlçe Kadın Kolu Başkanı Ender Taşören’de yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Değerli Basın Mensupları, CHP Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu tarafından, Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanmış bulunuyorum. Bana bu önemli görevi tevdi eden Merkez Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Verilen görevi layıkıyla yapmak partimizin genel seçimlerde başarılı olmasını sağlamak için partili ve katılmak isteyen gönüllü kadınlarımızla en kısa zamanda saha çalışmalarına başlayacağız.

Bilindiği üzere ülkemizin içte ve dışta, çok sıkıntılı bir dönem geçirmektedir. Yok edilmek istenen Cumhuriyet değerleri için, aydınlık günler için, birlik ve beraberlik ruhuyla azimle, mücadele etmemiz gerekmektedir. Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkarak, ulusal egemenliğe dayalı, tam bağımsız, çağdaş demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için herkesi kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partimizde buluşmaya davet edeceğiz. Hedefimizin parti programlarımızı ev, ev dolaşıp anlatmak, özellikle kadın hakları, işsizlik, eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, çalışanların ve emeklilerin hakları konusunda halkımızı aydınlatmak, üye sayımızı arttırmak ve Bodrum’da CHP oylarını zirveye taşımaktır. Bu güne kadar emeği geçen tüm kadın kolu yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Yine hepimizi el, ele partimizi başarılı kılmak uğrunda hep birlikte azimle çalışacağız. Önemli olan, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmasıdır. Hepinize çok teşekkür ediyor saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.