Bodrum Gündem

105 Milyon Dolarlık Plaket

105 Milyon Dolarlık Plaket
03.02.2015
0
A+
A-

kılıç_sinan_kızıltan_105_milyonluk_ihracat order Aciclovir

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından bu yıl 11.’si düzenlenen “İhracatın Yükselen Yıldızları Ödül Töreni” İzmir’de gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Sektörel bazda en fazla ihracat yapan şirketlerin açıklandığı törende “Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller” kategorisinde, Kılıç Deniz Ürünleri AŞ’ye bağlı KLC Gıda birinci oldu. Sektörünün tamamında Türkiye’de lider konumda bulunan ve 2010 yılından bu yana ihracat birinciliğini kimseye kaptırmayan KLC Gıda, 2014’te 105 Milyon Dolar’lık ihracat rakamıyla liderliğini 5 yıl üst üste açık ara farkla sürdürmüş oldu.

Ödül plaketini, KLC Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıltan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

DÜNYANIN EN BÜYÜK ÇİPURA VE LEVREK ÜRETİCİSİ…

Kılıç Deniz AŞ, Dünya’nın en büyük çipura ve levrek üreticisi, ülkemizin ve Avrupa’nın lider su ürünleri kuruluşu. Türkiye’de vergi ve ihracatta sektörünün lideri konumunda yer alan Kılıç, 20 yılı aşkın profesyonel deneyimi ile kurulduğu tarihten bu yana Türk akvakültür sektöründe faaliyet gösteriyor ve oluşturduğu tam entegrasyon ile sürdürülebilir bir üretim gerçekleştiriyor.

Kılıç, üretiminin yüzde 70’ini 40’dan fazla ülkeye ihraç ediyor. Tam entegre tesislerinde en ileri teknolojilerle üretim yaparak 2 bine yakın kişiye istihdam sağlayan Kılıç’ın üretiminin yüzde 30’u iç pazara sunuluyor. Türkiye’de satılan balıkların yüzde 40’ı Kılıç markasını taşıyor. Kılıç, “Türk halkına kaliteli, taze ve ekonomik balık yedirerek sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak” cheap Colchicine Robaxin without prescription misyonu ile attığı her adımda topluma karşı olan sorumluluğunun bilinciyle ve her zaman kurumsal ilkeler doğrultusunda hareket ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.