Bodrum Gündem

Bodrum Yat Sektörü Devler İle Boy Gösteriyor

14.02.2015
0
A+
A-

AVRASYA BOAT SHOW AÇILDI…

buy Dapoxetine online bodrum_yat_sektörü_avrasya_boat_show_fuarında (3) 

buy Cialis super active BODRUM YAT SEKTÖRÜ, DEVLER İLE BİRLİKTE BOAT SHOW’DA BOY GÖSTERİYOR…

CNR Avrasya Boat Show fuarı 14-22 Şubat arasında bine yakın marka katılıyor. Bodrum’dan da 6 firmanın yer aldığı fuarda, dünyaca ünlü mega yat ve yelkenliler boy gösterecek.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CNR Avrasya Boat Show fuarı 85 bin metrekare alanda gerçekleşirken, Bodrum’dan da 6 firma dünya devleri ile birlikte boy gösteriyor. Dünyada karada yapılan en büyük ikinci tekne fuarı olan CNR Avrasya Boat Show  fuarı bugün basın ve özel konuklar için düzenlenecek VIP Günü ile ziyarete açıldı.

Milyon dolarlık yat ve teknelerden, balıkçılık malzemelerine, tekstil ürünlerinden, tekne boya malzemelerine kadar sektöre ait tüm aksesuar ve ekipmanların sergileneceği fuar, CNR EXPO Yeşilköy’de yapılıyor.

22 Şubat Pazar günü sona erecek fuarın VIP açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın yanı sıra CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) Başkanı Alparslan Sirkecioğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve CNR Holding Fuarcılık Grubu Başkanı Cem Şenel ve Bodrum’dan da Yat imalat sektörü temsilcileri ile birlikte BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve son süngerci Aksona Mehmet’de katılıyor.

BODRUM STANTINA İLGİ BÜYÜK… cheap Tadalafil

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi ve sektörün önemli temsilcilerinden birisi olan Orhan Dinç protokol açılışının yapıldığını ifade ederek şu bilgileri verdi;

“2015 Boat Show Fuarı bu gün protokol açılışı ile başlamıştır. Yarın da Bodrum standımızın açılışını yapacağız. Açılış kokteylimizde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanımız Mahmut Kocadon’da katılacaklardır. Bu sene İstanbul’daki Boat Show’a 6 firma olarak katıldık. İnşallah bu fuar tüm meslektaşlarıma hayırlı olur ve iyi bir fuar geçmesini diliyorum. İnşallah fuar diğerlerinden çok daha iyi olur. Bodrum standımıza her zaman olduğu gibi ilgi çok büyük. Buradan da yat imalat sektörüne her zaman sahip çıkan Bodrum Ticaret Odası Başkanımız sayın Mahmut Kocadon’a sektör adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl bol satışlı bir fuar geçer.”

MİLYONLUK YATLAR SERGİLENECEK…

Dünyaca ünlü markalar Avrasya Boat Show’da lansmanlarını yapacak. En pahalı teknelerin sergileneceği stantlarda görsel şovlar düzenlenirken, fuara, BAE, İngiltere, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri gibi önemli alıcılar katılacak. Özellikle Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinden yoğun ziyaretçi beklenen, dünyanın ikinci en büyük fuarında milyonlarca Euro değerindeki süper lüks yatların yanı sıra, sürat tekneleri, botlar, jet skiler, yelkenliler ve çeşitli deniz ve denizcilik malzemeleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

EN PAHALISI 5.5 MİLYON SİTERLİN…

Fuarda en pahalı tekne 5,5 milyon Sterlin ile İngiliz megayat Princess 88 olacak. Trio Yatçılık tarafından getirilen yine İngiliz markası Moody 54 ise 2,2 milyon TL ile en pahalı yelkenli ünvanını alacak. Fuarda dünyayı dolaşan ilk Türk olan Sadun Boro ile Yunanistan’da bile tanınan son sünger avcımız Bodrumlu Mehmet Baş yani Aksona’nın da katılacağı sohbet toplantıları da yapılacak.

Sicilya Sahil Güvenlik Komutanı amiral Ernesto Cataldi’de fuara katılacak ve Kanada’nın Büyük Okyanus kıyısından tek başına gelen Erkan Gürsoy’un teknesi de sergilenecek. Fuarda 1 milyar dolarlık işlem hacmi hedefleniyor.

150 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETMESİ BEKLENİYOR…

9 gün içinde 150 binden fazla insanın ziyaret etmesi hedeflenen fuarda megayat ve yelkenlilerin yanında motor ve makine ekipmanları, marina ve liman tanıtımları, deniz giyim ve aksesuarları, denizde acil yardım ve kurtarma sistemleri, turizm tesisleri ve alternatif sporlar deniz tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.