Bodrum Gündem

Nihat öztürk: “Bodrum’un Adayı Olmak Onurdur”

21.02.2015
0
A+
A-

BODRUM’UN ADAYI OLMAK ONURDUR

nihat_öztürk_ak_parti_bodrum_gundem (21)

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NİHAT ÖZTÜRK, BODRUM’DA TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

 Bodrum’da teşkilat mensuplarıyla kahvaltıda buluşan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, 25 yıllık siyasi birikimini ve il başkanlığı sürecinde kazandığı tecrübeyi Milletvekili olarak Ankara’ya taşımak istediğini açıkladı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Haziran’da Purchase Retin-A yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den milletvekili adayı olan geçmiş dönem il başkanı Nihat Öztürk Bodrum Ak Parti teşkilatı ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya katılanların büyük bir bölümünün kadın ve gençlerin oluşması ise dikkat çekti.

nihat_öztürk_ak_parti_bodrum_gundem (15)Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp Nihat Öztürk’ün Marmarisli olmasına karşın, onu Bodrum’un adayı olarak gördüklerini ifade ederek şöyle konuştu;

“Bu gün Milletvekili aday adayı Nihat Öztürk’ün davetlisi olarak burada bulunuyoruz. Öncelikle kendisine teşekkür ediyoruz. Bodrum teşkilatı ile bir kahvaltı yapmayı uygun gördüler. Nihat Başkan Marmaris’te yaşıyor, ancak ben onu Bodrum adayı olarak düşünüyor ve böyle yorumluyorum. Nihat başkanın ikameti burada olmayabilir ama onunda gönlünün burada olduğunu biliyorum.”

TEŞKİLATIN TABANINDAN GELDİM…

Nihat Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Demiralp tarafından konuşmaya davet edilmesi üzerine, Ak Parti Bodrum Teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yaptı. Öztürk, Bodrum’un Türkiye turizmi ve siyasi açıdan önemine işaret ederek, “Milas- Bodrum hattı Ak Parti’nin Muğla’daki başarısı için önemli bir çizgi. Muğla’ya daha iyi hizmet vermek için yola çıktım” dedi. Öztürk Bodrum’da bir çok kez bir araya gelindiğine vurgu yaparak şöyle konuştu;

“Güzel bir Bodrum sabahı sizler ile birlikte olmak benim için çok önemli. Bir çok kez bir araya geldik, bir çok toplantı yaptık, bir çok istişarelerde bulunduk. Bu gün anlamlı bir şekilde bir aradayız bana göre. Çünkü 25 yıllık siyasi hayatımda teşkilatımızın her kademesinde çalıştım. Gençlerimizin bu gün yaptıklarını 90’lı yıllarda sandık başında bekledik, sabaha kadar bayrak astım. Onlar gibi davaya sahip çıktım.”

nihat_öztürk_ak_parti_bodrum_gundem (25)

KADINLAR ve GENÇLER BAŞARININ ANAHTARIDIR…

Nihat Öztürk o yıllarda Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı kampanyası için çalıştıklarını ve özellikle o dönemdeki seçimlerdeki başarının kadınlar sayesinde kazanıldığını kaydetti. Ak Parti’de ilçe ve il teşkilatlarında yaptığı çalışmaları da anlatan Öztürk kadınların ve gençlerin çalışmalarının çok önemli isotretinoin without prescription olduğunu yineleyerek, son dört yıl boyunca da il başkanı olarak görev yaptığına dikkat çekti. Öztürk bu dönemde de milletvekili aday adayı olarak görev almak istediğini sözlerine ekledi.

Öztürk konuşmasında Bodrum ile ilgili düşüncelerini ise şu şekilde belirtti;

“Benim için başkanımın söylediği şey çok anlamlı. Evet siyasete Marmaris’ten girdim. Bana göre Marmaris, Fethiye ve Bodrum’un özel anlamları var. Bana göre Muğla’yı Muğla yapan, diğer ilçelerimizde önemli ama Muğla’yı Türkiye’de ve dünyada ayrı bir yere koyduran başta Bodrum, Marmaris ve Fethiye’dir bana göre. 92 yılından bu yana Muğla’ya geliyorum, bu gün eğer sizlerin arasındaysam, beni siyasetin içine çeken ve siyaset yapabiliyorsan bu turizm nedeniyledir.”

Nihat Öztürk turizmin sorunlarına bu güne kadar sahip çıkan ve önümüzdeki süreçte de turizmin sorunlarına sahip Propranolol 40mg çıkmak için milletvekilliğine aday olduğunu ifade ederek Bodrum’un kendisi için çok anlamlı ve önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi turizmden geçinen yerlerin Ankara’daki temsilcisi olacağını ve Bodrum adayı olarak görülmenin de bir onur olduğunu kaydetti.

Gazeteciler tarafından Muğla ilinin seçim takviminin nasıl olacağının sorulması üzerine Nihat Öztürk şu bilgileri verdi;

“28 Şubat Pazar günü Muğla’da temayül yoklamamız var. Temayül her şey değil partimizde biliyorsunuz. Merkez yoklaması ile listeler belirleniyor. İl Başkanı olarak ben ve 2 milletvekilimiz bu temayül yoklamasına katılmıyoruz. Ama benim genel merkezle konuştum, bu benin kendi isteğim temayüle girmek istiyorum. Şimdi bakıyorum ve samimiyetle söylüyorum. Kimseyi de eleştirmek istemiyorum ama gençlerimizin ve kadınlarımızın benimle ilgili ne düşündüğünü ölçmek de istiyorum açıkçası. Bu bir sınavdır, sonuç itibarı ile. Genel Merkezden böyle bir talebim oldu ama gireriz girmeyiz bilmiyorum. Ama il başkanı ve 2 milletvekilimiz temayül yoklamasına girmeyecek. 20 Nisan kesin listelerin YSK’ya verilmesinin son günü. 7 Nisan günü altı milletvekili aday listemiz belli olacak. 7 Nisan’dan sonrada hep birlikte mahallere, evlerin aralarına, sokaklara çalışmak üzere dağılacağız ve Ak Parti için oy isteyeceğiz.”

Kahvaltıda Nihat Öztürk tarafından Bodrum Ak Parti İlçe teşkilatına verilen kahvaltıda; Ak Parti Muğla İl Yöneticilerinden Kadri Emrağ, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Ovalıceylan, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslanay ile birlikte AK Parti Milletvekili Aday Adayı Yeşim Avcı, Gümüşlük geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Tire’de hazır bulundu.

gallery

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.