Bodrum Gündem

SON DAKİKA: MİLAS’TA KOM’DAN BÜYÜK OPERASYON!!!

27.02.2015
0
A+
A-

generic Premarin

Milas’ta aralarında askeri personelin, banka müdürleri ile iş adamların ve bunlara bağlı bulunan kişilerin olduğu iddia edilen Tefeci Çetesi, Cumhuriyet Savcılığı ve Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonla çökertildi.

fluconazole without prescription order misoprostol online Özgür Mil/Özgür Milas

Milas’ta iki yıl önce çok sayıda kişinin güvenlik gençlerin yaptığı müracaatlar üzerine başlatılan operasyon kapsamında tefecilik yöntemiyle birçok kişiyi mağdur ettiği iddia edilen çete lideri ve 19 çete üyesinin yakalanması için başlatılan teknik ve fiziki takipler sonucunda şahıslar hakkında ilgili deliller toplanıldı. Toplanılan deliller kapsamında suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, tefecilik, ihaleye fesat karıştırma, yağma, tehdit ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarını işledikleri iddia edilen 20 şahsın yakalanması için geçtiğimiz günlerde Milas’ta görevli savcının talimatı doğrultusunda düğmeye basıldı.

milas_operasyon_bodrum (1)Birden fazla ilde gerçekleştirilen operasyon kapsamında Milas’ta daha önce görev yapan bir banka müdürü, üst düzey askeri personel ile içerisinde işadamlarının da bulunduğu 20 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Örgütün lideri olmakla suçlanan Milaslı ünlü işadamının yönettiği iddia edilen çete elemanlarının evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda senet, sözleşme ve mermi ele geçirildiği öğrenildi.

Bünyesinde askeri personel, üst düzey kamu yöneticilerinin bulunduğu çetenin çökertilmesiyle ilçede yaşayan halkın rahat bir nefes alması beklenirken, daha öncede birçok başarılı operasyonlara imza atan Milas Cumhuriyet Savcılığı ve KOM Grup Amirliği’nin bundan sonrada bu ve buna benzer konuların üzerine kararlılıkla gitmesi bekleniyor.

İfade işlemleri tamamlanan şahısların Milas adliyesine sevk edilmesi beklenirken, gözaltındaki şahıslardan 13′ünün serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.