Bodrum Gündem

“CHP ve MHP Bizim Rakibimiz Değil, Birlikte Yol Alacağımız Dostlarımızdır”…

07.03.2015
0
A+
A-

buy Plan B vatan partisi (25)

Cheap Vermox Buy Cialis super active  

Vatan Partisi Bodrum’da Yeni Üyelerine Rozetlerini Taktı…
Vatan Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı, partiye yeni katılan üyelere Bodrum Ticaret Odası konferans salonunda katılım töreni düzenledi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Vatan Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Bodrum Ticaret Odası konferans salonunda düzenlenen törene partinin genel başkan yardımcısı avukat Zeynep Küçük, MKK Üyesi ve Muğla İl Başkanı Mustafa Güleç, Bodrum İlçe Teşkilatı başkanı Sinan Hıncal’ın yanı sıra yüz kişiye yakın üye katıldı.

“Seçim Günü Sandıkları Bırakmayacak Arkadaşlara İhtiyaç Var”…

Açılış konuşmalarından önce marşlar söylenerek parti kuruluş görüntülerinin yer aldığı video salonda bulunan üyelerin alkışları arasında izlendi. Daha sonra açılış konuşması yapan Bodrum İlçe Teşkilatı başkanı Sinan Hıncal, konuşmasında özellikle Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde Bodrum’daki 42 mahallede örgütlenmenin nasıl yapılması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu. Hıncal konuşmasına şöyle devam etti “Bodrum Yarım Adası’nda sandık temsilcilerinin seçerken sandıkları seçim günü yalnız bırakmayacak kişilerden seçilmesi özellikle önemlidir. Ayrıca barajı geçme ihtimali olmayan diğer partilerle iş birliği sağlamamız gerekiyor. Bodrum’da seçim çalışmasının yönlendirilmesi için görev alacak gönül arkadaşlarımız varsa bugün isimlerini yazdırabilirler”.

“CHP ve MHP Bizim Rakibimiz Değil,

TBMM’de Birlikte Yol Alacağımız Dostlarımızdır”
MKK Üyesi ve Muğla İl Başkanı Mustafa Güleç, Muğla’nın tüm ilçelerini tek tek dolaştığını 15 Şubat öncesi ve sonrası olmak üzere iki dönem bulunduğunu dile getirdiği konuşmasında MHP ve CHP’nin kendilerine düşman değil TBMM’de birlikte yol alacakları dostları olduğunun altını çizdi. Güleç konuşmasına şöyle devam etti “90 gün kaldı. Ege’nin incisi İzmir’de ikinci şehri de Muğla olacak. Türkiye bir eşiğe geldi dayandı. Çalışıyoruz, çalışıyoruz halk gidip onlardan birini seçiyordu. Şimdi o öncü parti Vatan Partisidir. Siz anlatacaksınız, koşturacaksınız köy köy il il bu konuşulanlar hayat bulacak diyordu başkan. Bizim o görevlerimiz şimdi vücut buluyor. 15 Şubat’tan bu yana İnternet üzerinde dört yüze yakın üye katıldı. Her arkadaşın bir birikimi vardır her taşın bir yeri vardır. Hep şunu söylerim; ben birim. Eşim çocuğum yakın akrabalarım ikinci çember. MHP CHP bizim rakibimiz ya da düşmanınız değil. TBMM de bizim birlikte yol alacağımız dostlarımızdır. Biz birbirimizi ikna edinceye kadar devam edeceğiz, Türkiye genelinde üye yapma yarışı başlattık. Muğla Ege bölgesinde birinci olacak. Emekli subaylarından, öğretmenlerinden işçi, köylü, emeklisine her kesimden gelenler var. Muğla’dan her ilçesinden birinci parti olarak çıkacağız. 90 günlük süreyi gün gün saat saat programlayacağız. Meydanlara masa kuracağız, binalarımızın dışına çıkacağız. 42 Mahallesi olan bir ilçeyiz, 359 sandık, bir sandığa en az beş kişi görevlendireceğiz. Seçime kadar 1795 üye hedeflenecek. O zaman birinci parti çıkarız. Muğla’dan 100 bin oy ve iki milletvekili çıkaracağız. Bunu gittiğim yerlerde görüyorum. 100 bin oyun 20 binini bodrum alacak. Örgütte yorgunluk ve küskünlükler var ama bunları bir kenara bırakın. Partide küskünlük olmaz. Anlaştığımız noktaları öne çıkaracağız diğerlerini zamana bırakacağız.”

Milliyetçileri, Halkçıları ve Sosyalistleri Kucaklayan Bir Parti Olacağız”…
Vatan Partisi Genel Başkan yardımcısı avukat Zeynep Küçük’ün milliyetçileri, halkçıları ve sosyalistleri kucaklayan bir parti olacaklarını anlattığı konuşmasının detayları şöyle “Bize şu düşüyor; herkese dokunabileceğimiz bir sitem kurmamız gerekiyor. Milliyetçileri, halkçıları ve sosyalistleri ve diğer bütün partileri kucaklayacak olan bir parti olacağız. Bize gelmelerini beklemeyeceğiz, bu kurtuluş savaşına odun taşıyan neferleri olacağız. Biz vatan safındayız ve bu safa su taşımaya devam edeceğiz. Bir takım birleşmeler için görüşmeler devam ediyor ve neticesiz kalmayacak. Bu çığın nasıl kuvvetlenerek geldiğini göreceğiz. Önce ben değil, vatan diyen herkesi kucaklayalım. Oyumuzu bölüyorsunuz diyen CHP’lileri de kucaklayalım.
Konuşalım birbirimizi ret etmeyelim.”

Yapılan konuşmaların ardından partiye yeni üye olan 121 kişinin tek tek isimleri okundu ve salonda hazır bulunan üyelerin rozetleri partinin genel başkan yardımcısı avukat Zeynep Küçük, MKK Üyesi ve Muğla İl Başkanı Mustafa Güleç ve Bodrum İlçe Teşkilatı başkanı Sinan Hıncal tarafından takıldı. Rozet takılacak bazı üyelerin işleri nedeniyle programa katılamadıkları belirtildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.