Bodrum Gündem

Kaza (Alkol ile) Geliyorum Dedi

Kaza (Alkol ile) Geliyorum Dedi
28.03.2015
0
A+
A-

TRAFİKTE ALKOL İLE GELEN KAÇINILMAZ SON!… buy Kamagra online

kaza-geliyorum-dedi-alkol_bodrum_gundem-2

Order Lamisil Bitez Kavşağında meydana gelen tek taraflı yaralamalı trafik kazasında iki kişi yaralandı.

buy doxycycline online Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem
Gece saat 01:30 sularında Bitez Kavşağında meydana gelen trafik kazası bu kadarına da pes dedirtti. Turgutreis istikametinden, Bodrum istikametine doğru 48 NH 067 plakalı otomobili ile seyir halinde olan Ümit Y. akıllı kavşağı teğet geçerek kaldırıma çarptı. Aşırı alkollü olduğu gözlenen sürücü Ümit Y. kavşağı farketmeyerek üzerinden geçti. Yol kenarındaki kaldırma çarparak durabilen araçta yolcu olarak bulunan 15 yşındaki Mustafa M. ve sürücü, kafalarına ve vücutlarına aldıkları darbelerle yaralandılar.
O anlara tanıklık eden başka bir sürücü Haydar Yıldız ise yaşananları şu sözlerle anlattı; “Ben Ortakent’ten gelirken bu benim önümden zigzag çizerek geliyordu. Alkollüydü galiba. Daha sonra kavşağı direkmen geçti, hızını alamadı kaldırma vurdu. Camı falan patladı, lastiği orada kaldı. Bende hemen ambulansı aradım”
kaza-geliyorum-dedi-alkol_bodrum_gundem-1
Olay yerine gelen polis ekiplerine güçlük çıkaran yaralı otomobil sürücüsü güçlükle 112 ilk yardım ambulansına bindirildi. Diğer yaralı Mustafa M.’ye ise araç içinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar Bodrum Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
Olay yerinde polis ekiplerinin incelemelerinin ardından kazaya karışan araç çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.