Bodrum Gündem

Niyazi’nin Hayali Gerçek Oldu?

23.08.2012
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan, cam kemik hastası Niyazi’ye istediği bilgisayarı hediye etti.
Bodrum Gündem Haber Levitra online

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Sağlık Vakfının 23 Nisan kutlama programında cam kemik hastası Niyazi Gök ile tanışmıştı.
Niyazi Gök Bodrum Kaymakamından bilgisayar istemişti. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Niyazi’nin bu isteğini yerine getirdi. Turgutreis Akyarlar’da ailesi ile birlikte yaşayan 16 yaşındaki Niyazi Gök, kendisine armağan edilen bilgisayarı görünce çok sevindi.
Bodrum Kaymakamlık personeli tarafından evinde ziyaret edilen Niyazi Pain Relief “Kaymakam amcaya söylemiştim oda bana bilgisayar yollamış çok güzel oldu. Kaymakam amcaya çok teşekkür ederim. Bana çok güzel bir bayram hediyesi oldu. Bundan sonra oyunlar oynayıp zaman geçireceğim bir
bilgisayarım var çok mutluyum”
cheap Valtrex dedi.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan “Bodrum Sağlık Vakfımızın öğrencilerinden olan Niyazi Gök bizden evde zaman geçirmek için bir bilgisayar istedi. Bizde bayram hediyesi olarak Niyazi’ye bir bilgisayar hediye ettik. Bodrum’da hizmetlerimizi her alanda sürdürmeye devam edeceğiz. Niyazi’yi ve ailesini mutlu ettiysek ne mutlu bize” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.