Bodrum Gündem

LİONS BARIŞ AFİŞİ YARIŞMASINDA ÜÇ BODRUMLU ÇOCUK DERECEYE GİRDİ…

LİONS BARIŞ AFİŞİ YARIŞMASINDA ÜÇ BODRUMLU ÇOCUK DERECEYE GİRDİ…
08.04.2015
0
A+
A-

lions-barış-afiş-yarışması-ödülleri

order Fluconazole ULUSLARARASI LİONS BARIŞ AFİŞİ YARIŞMASINDA ÜÇ BODRUMLU ÇOCUK DERECEYE GİRDİ…

Bodrum Gündem Haber

Uluslararası Lions’un düzenlediği ve Dünya’nın birçok ülkesinden çocukların katıldığı Barış Afişi Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Önceki akşam Gümbet’te Flora Otel’de gerçekleştirilen törene Lions 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Altan Tarhan, Bodrum Lions Kulüp üyeleri ile yarışmada dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.
267 kişinin katıldığı yarışmada birinciliği ve üçüncülüğü Bodrumlu çocuklar kazandılar. Yarışmanın birincisi Ece Kallemoğlu, Üçüncüsü Elifnaz Erbatan ve özel ödüllerin sahipleri Berfin Erdoğan ve Ata Koldurak’a ödüllerini Lions 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Altan Tarhan verdi.
Tarhan ayrıca ilk sergisinden anı kalan ressam sehpasını Berfin Erdoğan’a hediye etti.
Bodrum Lions Kulübü Başkanı Nükhet Vural, Bodrum Mausoleum Yeni Yüzyıl Lions Kulübü Başkanı Almila Eyibilir ve Bölge Başkanı Nergiz Karatoprak’a da teşekkür belgeleri verildi.
Tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Lions 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Altan Tarhan yarışma ile ilgili şu bilgileri verdi:
buy Vermox get Naltrexone “Bu etkinlik Lions Camiasının bütün Dünyada 10-13 arası yaş grubundan çocuklarımız arasında gerçekleştirdiğimiz Barış Afişi Yarışması. Bütün Dünya bu yaştaki çocuklar bu yarışmaya girerler ve daha sonra ülkeler bazında seçimler yapılır ve Dünya Birincisi seçilir. Çocuklara her sene ayrı konular verilir. Bu seneki konumuz barış ve kardeşlik idi, geçen sene sağlıktı, ondan önceki sene çevreydi. Her sene değişik konularla çocuklarımızın beyinlerini ve ruhlarını kaleme döküyoruz. Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği’nin amacı bu. Çünkü uluslararası dört ana hedef var; bunlardan bir tanesi çocuk. Çocuk bizim Dünya üzerinde en çok kıymet verdiğimiz unsurumuz. Türkiye’de her sene düzenleniyor bu. Türkiye’de altı tane Yönetim Çevresi var. Bir Yönetim Çevresi de bizim içinde bulunduğumuz çevre; Balıkesir’den Alanya’ya kadar. Bu Yönetim Çevresinde katılan talebelerimizden 267 tane eser var. Katılım gayet iyiydi. Bu eserlerden 37 tanesini kararlaştırdık. Bunların içinde birinci ve üçüncü dahil altı tane eser Bodrum’dan. Bunun devamının gelmesini diliyorum. Bu yarımada bu işe çok özen gösteriyor. Bu arada Nergiz kardeşimizin de emeğini de bir kenara koymamak lazım. Kendisi bu eserleri bizzat toparlayıp teslim etti”
Lions üyeleri ödül töreninin ardından haftalık toplantılarına geçtiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.