Bodrum Gündem

N’OLCAK ŞİMDİ? BODRUM’DA…

16.04.2015
0
A+
A-

Metin TugbaKadın-Erkek ilişkilerini irdeleyen, toplumun yozlaşmaya yüz tutmuş karelerini, seyircilerin önüne mizahi bir dille anlatan komedi N’OLCAK ŞİMDİ? Bodrum’da sahnelenecek.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy cheap Lithium

İlker Erçman’ın yönettiği ve Bodrum Tiyatro Kulübü oyuncuları Aycan Karabaş, Emrah İpek, Onur Karadeniz, Tuğba Kütüklü, Metin Kütüklü, Dilek Konyalılar, Handan Öztürk, Şahin Selimoğlu, Özer Yaldızipek, Ceren Akça, Zübeyde Altıntaş rol aldığı N’olcak Şimdi? adlı komedi, 20 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:30’da Bodrum belediyesi Nurol Kültür Merkezinde sahnelenecek.

N’olcak Şimdi? +15 yaş sınırı uygun görülmüş skeçlerden oluşan eğlenceli bir tiyatro serüveni. Yönetmen oyun ile ilgili olarak “Her yetişkin insanın kendine ait bir şeyler bulabileceği bir oyundur” tanımlamasını yapıyor.

Bodrum Tiyatro Kulübünü, Ali Çarman Bale ve Dans Müzik merkezi, Mavi Çizgi Ana Okulu, Bodrum Mutfak Mobilya, Kuaför Zübeyde, aPad Gayrimenkul, Attache Tours Bodrum destekliyor.

treating male impotence YÖNETMEN: İLKER ERÇMAN

order Indocin online YÖNETMEN ASİSTANI: ZÜBEYDE ALTINTAŞ

OYNAYANLAR:  AYCAN KARABAŞ, EMRAH İPEK, ONUR KARADENİZ, TUĞBA KÜTÜKLÜ, METİN KÜTÜKLÜ, DİLEK   KONYALILAR, HANDAN ÖZTÜRK, ŞAHİN SELİMOĞLU, ÖZER YALDIZİPEK, CEREN AKÇA, ZÜBEYDE ALTINTAŞ.

MÜZİK: ESKİMO PRODUCTIONS

SES – KAYIT: MÜZİKAVİZYON

DANS VE KAREOGRAFI: ŞAHİN SELİMOĞLU VE AYÇA ALAN

AFİŞ TASARIM: ÖZHAN ÇAKMAK – ESRA ŞAHİNLER

YÖNETMEN İLKER ERÇMAN HAKKINDA;

Yönetmen, tiyatro, drama öğretmeni, tiyatro oyuncusu İlker Erçman İstanbul doğumlu olup 15 yaşından itibaren tiyatro ile iç içedir. Tiyatro ile ilk olarak İstanbul Kadıköy halk eğitim deneme sahnesinde tanışmıştır. Daha sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda 4 yıllık tiyatro eğitimi almıştır. Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan İlker Erçman birçok tiyatro gruplarında gerek oyuncu, gerekse yönetmen olarak mesleki kariyerine devam etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.