Bodrum Gündem

MUHTAR DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNDEN KAYMAKAMAZİYARET

21.04.2015
0
A+
A-

unnamed buy cheap Cialis

Geçtiğimiz hafta sonu 3. Olağan kurulunu gerçekleştirilen ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ile devam kararı alan Bodrum Muhtarlar Derneği yeni yönetimi Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı ziyaret ettiler.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Muhtarlar Derneği yeni yönetimi Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mumcular Mahalle Muhtarı Muhammet Karademir, Dereköy Mahallesi Muhtarı Cemal Akhan, Göltürkbükü Mahalle Muhtarı Musa Göze ve Torba Muhtarı Suat Kaya birlikte geldikleri ziyarette Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a teşekkür ettiler.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a her zaman muhtarların yanında olduğu için teşekkür etti.  Ahmet Cemil Gündüz “ Göreve geldiğiniz günden bu yana her sorunumuzda bizlerle beraber olduğunuz için size teşekkür ederiz. Genel Kurulumuza şeref verdiniz. Sizin her zaman arkamızda olduğunuzu bilmek, görmek tüm Bodrum Muhtarlarına ayrı bir güç vermektedir. Muhtarlarım adına tek tek teşekkür ediyorum “ dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan “ Cytotec without prescription purchase Sildenafil Öncelikle yeni döneminiz hayırlı olsun. Yeni yönetimdeki arkadaşlarla da eskiden olduğu gibi Bodrum için başarılı işler yapacağınızdan şüphem yok. Muhtarlar bizim için çok değerli. Her zaman, her konuda sizinle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için burada bulunuyoruz. Hep birlikte çalışarak Bodrum için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.