Bodrum Gündem

ATİNA’DAKİ YARIŞLARA BODRUM’DAN 2 SPORCU GİDİYOR

22.04.2015
0
A+
A-

 

Order Furosemide 1

Buy Strattera cheap methocarbamol Geçtiğimiz hafta Sakarya ilinde gerçekleşen Türkiye Gençler-Büyükler Wushu Taolu şampiyonasına Muğla’yı temsilen katılan 2 sporcu 6 madalya ile Bodrum’a döndüler.

Bodrum Gündem Haber

13-16 Nisan tarihlerinde Sakarya ilinde gerçekleşen Türkiye Gençler-Büyükler Wushu Taolu şampiyonasından antrenörleri Ali Top eşliğinde 2 birincilik, bir ikincilik ve 3 de üçüncülük elde eden Bodrumsporlu Boğaç Aykan ve Kaya Latif Evert, 24-26 Nisan tarihleri arasında Atina’da düzenlenecek olan Balkan Wushu Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil etmeye hak kazandılar.

Türkiye’deki 15 ilden yaklaşık 600 sporcunun katıldığı Wushu Şampiyonasında Bodrumsporlu Boğaç Aykan ve Kaya Latif Evert’in Derece yaptıkları kategoriler şöyle ; Boğaç Aykan; Büyükler Kategorisi Açık el 3.’lük ,Daoshu (kısa silah)2.’lik ve Dullian da 1’lik. Kaya Latif Evert; Büyükler Kategorisi Açık el 3.’lük, Daoshu 3.’lük ve Dullian dalında da 1.’lik.

Her iki sporcu 24-26 Nisan tarihleri arasında Atina’da düzenlenecek olan Balkan Wushu Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil edecekler.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.