Bodrum Gündem

ÜNLÜ TATİL KÖYÜNE YIKIM ŞOKU!..

22.04.2015
0
A+
A-

ahmet bayer otel yıkımı how to buy Plavix Ventolin price

 

buy vardenfil online

Bodrum Yalıkavak’ta uzun yıllardan beri faaliyet gösteren, ünlü iş adamı Ahmet Bayer’e ait tatil köyünün çamaşırhanesi, “kaçak” olduğu gerekçesiyle Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından yıkılıyor.
Bodrum Gündem Haber
İlçeye bağlı Yalıkavak Mahallesi Gökçebel mevkinde bulunan ve İş adamı Ahmet Bayer’e ait Clup Flipper adlı tatil köyünün çamaşırhanesinin ruhsata aykırı olduğunu tespit eden Bodrum Belediyesi İmar Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili 2012 yılında inceleme başlattı. Bugüne kadar devam eden süreç sonunda, iki katlı ve ruhsatı olmadığı öne sürülen yapının içinde bulunan eşyalar yetkililerce boşaltıldı.Bodrum Belediyesinin yıkım koordinasyon birimi tarafından organize edilen çalışmada, 236 metrekarelik bir alanın yıkılması için ekipler bölgeye gitti. Çalışmalara, iki iş makinesi, çok sayıda belediye işçisi ile zabıta ekipleri katıldı.Öte yandan yıkımın yapılacağı bölgeye giden ve yıkım çalışmasını görüntülemeye çalışan gazeteciler ise, kamuya açık olan yolu dubalarla kapatarak trafiğe kapatan ve geçişi engelleyen özel güvenlik personeli tarafından bir süre içeriye alınmadı.

Zaman zaman görevlerini yapmaya çalışan gazeteciler ile özel güvenlik görevlileri arasında sözlü tartışma yaşandı. Gazetecilerin polis ekiplerinden destek istemesi üzerine bölgeye gelen ekipler, bölgede soruşturma yaptı.

Bodrum Belediye ekiplerinin bugün başlayan yıkım çalışmasının iki gün daha süreceği öğrenildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.