Bodrum Gündem

TARTIŞMALI İSKELE YIKTIRILDI, SIRA HALİKARNASIN ÖNÜNDEKİ KAZIKLARDA…

TARTIŞMALI İSKELE YIKTIRILDI, SIRA HALİKARNASIN ÖNÜNDEKİ KAZIKLARDA…
28.04.2015
0
A+
A-

buy Colchicine

buy Vermox for child paşatarlasında-iskele_1Bodrum’da son günlerde yeniden gündeme gelen ahşap iskeleler tartışılmaya devam ederken, geçtiğimiz yıl Kumbahçe Mahallesi Paşatarlası mevkiinde yapılan iskele sahipleri tarafından yıkıldı.
Bodrum Gündem Haber
Geçtiğimiz yıl sezon öncesi yapımına başlanan, çevreciler ve vatandaşların tepkisine neden olan Paşatarlası mevkiinde bulunan iskele, geçtiğimiz aylarda sahipleri tarafından yıkıldı. Alınan bilgiye göre tüm evrakları tamam olan ahşap iskele, işletme sahipleri tarafından iskele için yüksek miktarlarda ecrimisil rakamlarının ortaya çıkmaması için yıkıldı. Paşatarlası’ndaki iskelenin yıkılması, çevrecileri ve vatandaşları sevindirirken, aynı uygulamayı diğer işletmelerinde yapmasını, kaçak olanların ise yetkililer tarafından yıkılmasını ve yeni iskelelere izin verilmemesini istiyorlar.
halikarnas kazıkları sökülüyor (1)Halikarnas Önündeki Kazıklar Hala Duruyor!..
Yapımına başlandığı günden bu yana birçok sivil toplum örgütü ve vatandaşın tepkisine neden olan Halikarnas Disko önündeki iskele kazıkları ise bölgedeki yerini koruyor. Paslı ve yarısı yıkılmış haliyle Bodrum’a yakışmayan görüntüler oluşturan iskele nedeniyle Halikarnas Disko’ya oldukça yüksek boyutlarda ecrimisil bedelleri tahakkuk ettirildiği öğrenildi. Son olarak 2014’ün Mart ayında Bodrum Belediyesi ekiplerince küçük bir kısmı kaldırılan iskele kazıklarının ve yarısı yıkılmış iskelenin tamamen ne zaman kaldırılacağı ise bilinmiyor.
ORDER BAŞKANINDAN ORTAKENT E İSKELE purchase Lithium Ortakent-Yahşi’deki İskelelere Tepkiler Devam Ediyor!..
Geçtiğimiz haftasonu Ortakent-Yahşi’de yaşayan vatandaşlar, yapımı tamamlanan bir işletmenin iskelesi önünde protesto gösterisi yaparak Ortakent-Yahşi sahilinde iskele istemediklerini söylemişlerdi. İşletme sahibi tarafından bütün izinlerinin alındığı söylenen iskelenin yıkılmasını isteyen vatandaşlar, Ortakentli vatandaşlardan topladıkları imzalar dışında, change.org isimli internet sitesi üzerinden ‘Yahşi Sahilleri Yağmalanmasın’ adında bir imza kampanyası daha başlattılar. Yaklaşık Bin imzaya ulaşan kampanya dışında Ortakentli vatandaşların yapılan iskeleler hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.
Yorumlar

  1. Halis Açacak dedi ki:

    Haberlerinizdeki “Kumbahçe sahilindeki iskelenin yıktırıldığı” yazılı. Ne kadar sevindim bilemezsiniz. Bizim sahillerde de iskele modası başladı. ORTAKENT. Arkası arkasına iki tane yapıldı. Hadi bir el atın da bundan kurtulalım. Marmaris sahilleri tamamen halka açık. Bodrum sahillerinde gelen günlerde bedava gezmek bile mümkün olmayacak. Rica ediyorum. Yardım edin bize.