Bodrum Gündem

“GLOBAL RUN” DA BİN YÜZ KİŞİ ENGELLİLER İÇİN KOŞTU

04.05.2015
0
A+
A-

buy Fluconazole global run int (7)

Global Liman İşletmeleri önderliğinde Bodrum Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından desteklenen ve buı yıl ikincisi yapılan Global Run koşusuna aralarında engelli sporcuların da bulunduğu bin 100 kişi katıldı.

Professional Viagra without prescription order Colchicine online Bodrum Gündem Haber

Yarışmaya Türkiye’nin birçok bölgesinden katılan bin 100 kişi, Şalvarağa mevkiindeki Gemi Yanaşma İskelesi’nde verilen startla 10 kilometrelik yarışa başladı. Aralarında engelli yarışmacıların da bulunduğu sporcular, dereceye girmek için ter döktü.

Bodrum Çarşısı, Barlar Sokağı, Paşatarlası Plajı ve Neyzen Tevfik Caddesi gibi Bodrum’un merkezi noktalarından koşarak 2 tur atan birçok yarışmacı, yarışı başarıyla tamamladı.

Bodrum Cruise Port Mali İşler Şefi Erkan Öztunalı, bu sene ikincisini gerçekleştirdikleri yarışa katılımın oldukça yoğun olduğunu söyledi. Yarışmaya binden fazla kişinin katıldığını anlatan Öztunalı, güzel bir parkur olduğunu ve bu yarışları her sene yapmayı planladıklarını kaydetti.

Yarışa katılan engelli sporcu Yavuz Şap da, 30 yıldır yarışmalara katıldığını söyledi.

Dünyanın 5 kıtasında koltuk değnekleriyle koşup insanlara mesaj verdiğini anlatan Şap, “Halen devam ediyorum. İmkanlar verdiği sürece koşmaya devam edeceğim. Bu koşuya renk katmaya geldim. 5 kilometre koştum” diye konuştu.

Bazı vatandaşların da çocuklarıyla katıldığı yarışmanın erkekler genel klasmanında Taner Kırış birinci, Ömer Yıldırım ikinci, Mehmet Aydıngör üçüncü oldu. Kadınlar genel klasmanında ise Derya Kaya birinci, Fadime Sarı ikinci, Rahime Kolay ise üçüncü oldu.

Yarışma sonunda dereceye giren yarışmacılara sertifikaları ve ödülleri verildi. Sporculardan alınan kayıt ücretlerinin Parıltı Derneğine bağışlanacağı bildirildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.