Bodrum Gündem

VATAN PARTİSİ VEKİL ADAYI “SEÇİM SANDIKLARI GÜVENDE DEĞİL”

08.05.2015
0
A+
A-

VATAN PARTİSİ (3) treatment of bipolar disorder Phenergan online Vatan Partisi Muğla milletvekili adayı Süha Ziya Gökalp ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Bodrum Belediye Meydanında basın açıklaması yapıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını yürüten Vatan Partisi, Bodrum ilçe yönetimi olarak Muğla Milletvekili adayları Süha Ziya Gökalp’la birlikte Bodrum Belediye Meydanında bir basın açıklaması yaptı.

“Seçim Sandık Başkanlıklarına İktidar Yandaşları Atanıyor”…

Milletvekili adayı Süha Ziya Gökalp, Aydın’ın Bozdoğan İlçesindeki seçim bürosu açılışında yapılan saldırıyı kınadığı konuşmasına şöyle devam etti “Aydın’ın Bozdoğan İlçesindeki seçim bürosu açılışında, Aydın Milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur’a ve partililere yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz. Bu saldırılar mücadelemizi engelleyemeyeceği gibi kararlılığımızı daha da pekiştirecektir. Bu hain saldırıyı kimlerin organize ettiği ve altında yatan sebepler mutlaka ortaya çıkarılacaktır.” dedi.

Gökalp konuşmasının devamında, 7 Haziran günü yapılacak olan seçimlerde sandık güvenliği ile ilgili olarak “Basın yayın organlarında ve sosyal medyada sandık güvenliği ile ilgili şüpheler dile getirilmektedir. Bodrum-Akyarlar’da da sandık başkanlıklarına iktidar yandaşlarının atandığı tarafımızdan tespit edilmiştir. Vatan Partisi olarak sandık güvenliği ile ilgili gereken tedbirleri almaktayız. Öncü kadınlarımız ve gençlerimiz Atatürk ilke ve inkılaplarına nasıl sahip çıkıyorsa bu konuda da yapılmak istenecek her türlü kanunsuzluğa karşı sandıklara sahip çıkılacaktır.” Accutane cost ifadelerini kullandı.

Açıklamaya katılan partililer “her şey vatan için” sloganları atarak açıklamaya son verdi.

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.