Bodrum Gündem

CHP BODRUM ÖRGÜTÜ TURGUTREİS VE MUMCULAR’DA

18.05.2015
0
A+
A-

mumcular_süleyman_girgin (4)CHP Bodrum İlçe Örgütü, CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ile birlikte seçim çalışmalarının ikinci gününde Turgutreis ve Mumcular mahallesindeki vatandaşlar ile buluştu. CHP Muğla 6.sıra milletvekili adayı Süleyman Girgin’in birinci sıra adayı gibi çalışması dikkatlerden kaçmıyor.

Bodrum Gündem Haber

İlk olarak Turgutreis mahallesine uğrayan ve burada tek tek esnafları ziyaret eden, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Önder Batmaz, Funda Akçalı, CHP Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Üyeleri, Turgutreis Mahalle Sorumlusu Mustafa Yılmaz ile partililer Turgutreis Mahallesi esnafları ile tek tek tokalaşıp, esnaflara CHP’nin projelerinden bahsederek AKP Cheap metoclopramide iktidarında sorunların arttığını, esnafın sorunlarını bildiklerini 7 Haziran’da iktidara geldiklerinde sorunların çözüleceğini söylediler.

mumcular_süleyman_girgin (2)CHP HIZ KESMEDEN 7 HAZİRAN’A ÇALIŞIYOR…

Akşam saatlerinde Mumcular mahallesine geçen partililer vatandaşlara kahve toplantısında hitap ederek, “Yaşanacak Bir Türkiye” için hedeflerini ve projelerini Buy Toradol online anlattılar.

“Genelde iktidar olmamız şart” diyerek sözlerine başlayan CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, “Genelde iktidar olursak hem belediyeler hem de hizmet getirilmesi, alt yapı hizmetlerinin biran önce çözülmesi anlamında yaralanabilmemiz daha kolay olacaktır. Turizmden kazandığımız paraları gönderiyoruz ama geri alamıyoruz. Daha önceki seçimlerde başak partilere oy vermiş arkadaşlar olabilir. Denediğimiz bir iktidar var, artık onlarda yoruldular. Bir başkanlık sistemidir tutturdular. Bu söylemlerinden başka bir şey duymuyoruz” dedi.

AKP’Yİ TARİF ETMEKTEN ZİYADE PROJEMİZİ TARİF EDECEKSİNİZ…

CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ise burada yaptığı konuşmasında, “Çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Partili arkadaşlarımızın kimisi aday kimisi üyedir, ama bugün burada memleket meselelerini konuşmak üzere hepimiz buradayız. 19 Nisan günü genel başkanımız 200 sayfalık seçim beyannamesini kamuoyuna açıklayarak, “Adaylardan istirhamım kahvelere, köylere, meydanlara, mahallelere gideceksiniz, AKP’yi tarif etmekten ziyade projemizi tarif edeceksiniz” diyerek adaylara da bir talimat verdi. Bende CHP’nin iktidarında yapacak olduğu projelerden bahsetmeye çalışacağım” şeklinde konuştu.

Girgin, “Kısa bir profil çizmek istiyorum. 12 yılda gelmiş olduğumuz durumun özeti nedir? diye sorduğumuzda, 17 Milyon yoksulumuz, 6 milyon 250 bin işsizimiz, maaşı bin liranın altında 8 milyon emeklimiz, açlık sınırı altında yaşayan 1 milyon insanımız, prim borcundan dolayı hastane kapısından dönmek zorunda kalan esnafımız, esir alınmış hukuk sistemi, emir kulu haline getirilmiş devlet bürokrasisi, kırgın, kızgın, öfkeli gençlerimiz, kölelikten hallice kalıba sokulmaya çalışan kadınlarımız ve bilinci teslim alınmış, bilincini kaybetmiş yandaş medya, sonuçta cinnet geçirmeye hazır bir toplum” dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlara istek ve düşünceleri soran generic Colchicine ve soruları cevaplayan partililer, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde CHP’ne destek istediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.