Bodrum Gündem

BODRUM’UN TUBİTAK DESTEKLİ İLK ROBOT ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

21.05.2015
0
A+
A-

 

Untitled-1TUBİTAK destekli Bodrum’un ilk “Robot Şenliği” Konacık Cahit Özvezneci Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber Buy Natrexone Straterra online buying

Yıl içinde ikinci şenliğini gerçekleştiren okul Bodrum’da bir ilke imza attı. Okul öğretmenleri Rengin Kuşçu, Esra Ünsal ve Betül Kısa, Lale Veyizoğlı Cangır öncülüğünde 20 öğrenci tarafından yapılan robotlar diğer okullardan gelen idarecilere ve velilere hünerlerini sergilediler.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan proje mimarları öğretmenlerden Rengin Kuşçı şunları söyledi; “Yıl içinde yaptığımız iki şenlikte TUBİTAK destekleriyle yapıldı. Bu sefer daha çok heyecanlıyız çünkü Robot Şenliği Bodrum’da bir ilk. Süreç biraz uzun ve emek istiyordu. İlk önce Muğla’da iki öğretmen eğitim aldık ve aldığımız bilgileri buradaki arkadaşlarımıza aktardık. 5 öğretmen ve 20 öğrenci ile çalışmalarımıza başladık. Robotlarımız boş birer beyin, içine istediğiniz her şeyi yükleyebiliyorsunuz. Öğrencilerimizde bu süreci çok iyi kavradılar. Biz onlarla çok gurur duyuyoruz.” Cialis Professional no prescription dedi.

Törenle açılışı yapılan şenlik alanında öğrenciler tarafından robotların sunumları gerçekleştirildi. Isı algılayıcı robot, penaltı kullanan, dans eden robotlar izleyenler tarafından tam not aldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.